Antena Meniu Search
x

Un şmecher din Craiova fuge de poliţie demarând în trombă pe trotuar! "Accident mortal ... Doamne! A fugit pe trotuar!“ (Video)

Scene şocante surprinse în Craiova. Un bărbat a încercat să fugă de controlul unui echipaj de poliţie demarând în trombă pe ....trotuar!

Un şmecher din Craiova fuge de poliţie demarând în trombă pe trotuar! "Accident mortal ... Doamne! A fugit pe trotuar!“
Un şmecher din Craiova fuge de poliţie demarând în trombă pe trotuar! "Accident mortal ... Doamne! A fugit pe trotuar!“ - adevarul.ro

Scene şocante surprinse în Craiova. Un bărbat a încercat să fugă de controlul unui echipaj de poliţie demarând în trombă pe ....trotuar!

În imaginile surprinse de un craiovean se vede cum şoferul se îndreaptă către maşina parcată pe trotuar, se urcă la volan şi vrea să plece.

Poliţistul local observă că bărbatul vrea să fugă şi şi se pune în faţa maşinii. Fără succes, pentru că şoferul demarează în trombă pe trotuar.

„Cetăţeanul indisciplinat pleacă la maşină şi caută în portbagaj actele, le caută şi pe bancheta din spate, dar nu le găseşte le caută în maşină. Poliţiştii asteaptă în ploaie, iar cetăţeanul aprinde farurile şi poliţistul fuge dupa el. Accident mortal pe trotuar.... Doamne. A fugit pe trotuar“, se aude craioveanul comentând în timp ce filmează întreaga scenă.  

Vezi video aici

Potrivit adevarul.ro, poliţiştii locali au pornit în urmărirea şoferului şi în cele din urmă l-au prins şi amendat cu 1500 de lei şi 3 puncte de penalizare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Un şmecher din Craiova fuge de poliţie demarând în trombă pe trotuar! "Accident mortal ... Doamne! A fugit pe trotuar!“ (Video)