Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şofer luat la pumni în trafic, la un semafor pe Calea Văcăreşti. "I-a luat banii din portofel!" (Video)

Episod violent între şoferi surprins pe străzile din Bucureşti. Un conducător auto a fost filmat în timp ce ia la pumni un alt şofer, la un semafor pe Calea Văcăreşti.

de Veronica Micu

la 08.06.2019 , 14:51

Un conducător auto a fost filmat în timp ce i-a la pumni un alt şofer, la un semafor pe Calea Văcăreşti Şofer luat la pumni în trafic, la un semafor pe Calea Văcăreşti - Observator.tv

Episod violent între şoferi surprins pe străzile din Bucureşti. Un conducător auto a fost filmat în timp ce ia la pumni un alt şofer, la un semafor pe Calea Văcăreşti.

Martorul care a filmat scena se afla în tramvaiul 1 când s-a produs altercaţia.

Incidentul a avut loc vineri, în jurul orei 18.00, pe Calea Văcăreşti, între stația Privodului și Mihai Bravu, în drum pe complexul comercial Sun Plaza. 

Articolul continuă după reclamă

"Ieri în jurul orei 18:08, pe drumul spre Sun Plaza, conducătorul autoturismului cu numărul B... a coborât din mașină și a început să îl bată cu brutalitate, ba chiar i-a luat banii din portofel celuilalt participant la trafic", ne-a declarat martorul care ne-a trimis imaginile. 

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Scenele s-au produs la semafor, în timp ce se formase o coadă de maşini.

"Noi credem ca i-ar fi tăiat calea, dar nu știm cu exactitate pentru că atunci când am ajuns în dreptul lor, omul deja deschisese uşa la mașină. Chiar pusese avariile sa ii 'mulțumească'", ne-a mai spus tânăra care ne-a trimis imaginile. 

În urma acestui incident, Secţia 14 de Poliţie s-a autosesizat pentru loviri şi alte violenţe.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Şofer luat la pumni în trafic, la un semafor pe Calea Văcăreşti. "I-a luat banii din portofel!" (Video)