Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şofer din Neamţ, mort după ce a intrat cu maşina sub un autocar

Un bărbat de 39 de ani, din comuna Farcaşa, judeţul Neamţ, a murit luni la prânz, după ce a fost implicat într-un groaznic accident de circulaţie.

de Cristi Ioniţă

la 16.09.2019 , 16:36

Şoferul mort a intrat cu maşina pe contrasens şi s-a oprit sub un autocar Maşina implicată în accident a fost extrem de avariată

Un bărbat de 39 de ani, din comuna Farcaşa, judeţul Neamţ, a murit luni la prânz, după ce a fost implicat într-un groaznic accident de circulaţie.

Bărbatul circula cu maşina spre Poiana Teiului, pe Drumul Naţional DN15B, iar pe raza localităţii Poiana Largului a pătruns cu autoturismul pe contrasens şi s-a oprit cu acesta sub un autocar.

Şoferul din Neamţ a murit după ce a intrat cu maşina sub un autocar

Articolul continuă după reclamă

Înainte de impact, maşina condusă de bărbatul de 39 de ani a fost foarte aproape să acroşeze şi un alt autoturism care venea din sens opus şi circula regulamentar.

Autorităţile locale au fost obligate să intervină inclusiv cu un echipaj de descarcerare pentru a-l scoate pe şofer dintre fiarele contorsionate.

Victima era semiconştientă şi acuza dureri mari la nivelul picioarelor. Deşi a fost transportat la spitalul din Târgu Neamţ, şoferul de 39 de ani a murit la scurt timp după producerea accidentului.

Cele 18 persoane aflate în autocarul care efectua o cursă între Milano şi Chişinău nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Şofer din Neamţ, mort după ce a intrat cu maşina sub un autocar