Antena Meniu Search
x

Șofer din Râșnov prins cu un pui de porc mistreț în portbagaj. Explicația bărbatului

Descoperire mai puţin obişnuită a jandarmilor montani din Braşov. Aceştia au găsit, în maşina unui bărbat din Râşnov, un pui de porc mistreţ. Omul ar fi vrut să îl ducă acasă şi să-l ţină ca animalul său de companie.

de Redactia Observator

la 04.04.2019, 10:23

Vezi și

Descoperire mai puţin obişnuită a jandarmilor montani din Braşov. Aceştia au găsit, în maşina unui bărbat din Râşnov, un pui de porc mistreţ. Omul ar fi vrut să îl ducă acasă şi să-l ţină ca animalul său de companie. Planul i-a fost însă dat peste cap, pentru că încalcă legea. Bărbatul este acum acuzat de braconaj şi deţinere de animale sălbatice fără acordul autorităţilor sanitar veterinare. Iar puiul de mistreţ a ajuns în grija unui paznic de vânătoare. Când va creşte va fi eliberat în pădure.

Descoperire mai puţin obişnuită a jandarmilor montani din Braşov. Aceştia au găsit, în maşina unui bărbat din Râşnov, un pui de porc mistreţ. Omul ar fi vrut să îl ducă acasă şi să-l ţină ca. animalul său de companie. Planul i-a fost însă dat peste cap, pentru că încalcă legea. Bărbatul este acum acuzat de braconaj şi deţinere de animale sălbatice fără acordul autorităţilor sanitar veterinare. Iar puiul de mistreţ a ajuns în grija unui paznic de vânătoare. Când va creşte va fi eliberat în pădure.

Nici nu e de mirare. Puiul de mistreţ nu are nici două săptămâni de viaţă. Chiar şi aşa, bărbatul, paznic de vânătoare, dar şi un mare iubitor de animale, s-a oferit să aibă grijă de el. Puiul a fost descoperit de către jandarmii montani într-un autoturism, în zona Cheile Râşnoavei. Şoferul, un bărbat de 45 de ani, le-a spus oamenilor legii că a găsit animăluţul abandonat.

Puiul de porc mistreţ a fost predat organelor silvice.

Cei care au făcut descoperirea i-au anunţat imediat pe poliţişti. Aceştia au deschis pe numele bărbatului dosar penal pentru braconaj.

A fost audiat, iar pedeapsa prevăzută pentru infracţiunea comisă este de închisoare de la trei luni până la trei ani sau amendă.

Puiul de mistreţ s-a obişnuit repede cu paznicul de vânătoare care îl are acum în grijă. Şi paznicul cu el. Micuţul animal are parte de toată atenţia şi de tot confortul, în bucătăria tânărului.

Mai ales când i se face foame. Atunci devine extrem de gălăgios.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Șofer din Râșnov prins cu un pui de porc mistreț în portbagaj. Explicația bărbatului