Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un şofer de TIR a oprit la 11 kilometri după ce a lovit o ambulanţă plină cu pacienţi, în Vaslui

Un şofer de TIR a oprit la 11 kilometri după ce a lovit o ambulanţă plină cu oameni care mergeau la spital pentru dializă, în Vaslui. În faţa poliţiştilor, şoferul de TIR a explicat că 'nu a avut unde să oprească'.

de Alin Tarnovschi

la 29.10.2019 , 15:58

Şofer de TIR, oprit la 11 km după ce a lovit o ambulanţă, în Vaslui Şofer de TIR, oprit la 11 km după ce a lovit o ambulanţă, în Vaslui - Observator

Un şofer de TIR a oprit la 11 kilometri după ce a lovit o ambulanţă plină cu oameni care mergeau la spital pentru dializă, în Vaslui.

În faţa poliţiştilor, şoferul de TIR a explicat că 'nu a avut unde să oprească'.

Accidentul s-a produs, în această dimineaţă, în apropierea Cantonului Silvic Bârzeşti, în Vaslui.

Articolul continuă după reclamă

Într-o curbă deosebit de periculoasă, şoferul unui TIR, care se deplasa către Negreşti, a acroşat cu remorca o ambulanţă care transporta patru pacienţi la Centrul de Dializă Vaslui.

Pe acelaşi subiect

În urma accidentului, patru persoane din ambulanţă au fost rănite şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

"Au fost acordate îngrijiri medicale pentru patru persoane, trei dintre persoanele ce trebuiau dializate fiind apoi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui cu traumatisme cranio-faciale şi excoriaţii. De asemenea, la UPU Vaslui a fost transportat şi conducătorul auto al ambulanţei, acesta fiind diagnosticat cu traumatism cranio-facial. Cel de-al patrulea pacient din ambulanţă nu a necesitat îngrijiri medicale", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Marius Stanciu.

După accident, şoferul TIR-ului şi-a continuat deplasarea, fiind prins la o distanţă de aproximativ 11 kilometri, pe raza comunei Vultureşti.

În faţa poliţiştilor, şoferul de TIR a explicat că a continuat să conducă pentru că nu avea unde să oprească.

Pe numele lui, poliţiştii Serviciului Rutier Vaslui au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Un şofer de TIR a oprit la 11 kilometri după ce a lovit o ambulanţă plină cu pacienţi, în Vaslui