Antena Meniu Search
x

Şoferiţă ameninţată cu bâta de un taximetrist în traficul din Capitală. Scena teribilă a fost filmată

De la o ceartă în trafic s-a ajuns la ameninţări cu bâta. S-a întâmplat azi dimineaţă, în centrul Capitalei. Înarmat şi furios, un taximetrist a şicanat şi urmărit o şoferiţă.

Vezi și

De la o ceartă în trafic s-a ajuns la ameninţări cu bâta. S-a întâmplat azi dimineaţă, în centrul Capitalei. Înarmat şi furios, un taximetrist a şicanat şi urmărit o şoferiţă. Incidentul a fost filmat, iar acum bărbatul şi-a pierdut slujba. În plus, este cercetat penal pentru ameninţare şi a ajuns în faţa poliţiştilor pentru a da declaraţii.

Cazurile în care taximetriştii sunt implicaţi în conflicte violente se înmulţesc alarmant. Nici legea, nici regulile interne şi nici măcar prezenţa poliţiştilor nu par să-i potolească.

La ora 10.00 dimineaţa, în apropiere de centrul Bucureştiului. Înarmat cu o bâtă, un şofer de taxi cere socoteală unei şoferiţe. Observând că este filmat, bate în retragere.

Şoferiţa care a filmat imaginile susţine că taximetristul circula pe contrasens pe strada Delea Veche. Câteva secunde mai târziu, probabil din cauza neînţelegerilor izbucnite din acest motiv, bărbatul a blocat cu maşina celălalt autoturism şi a scos bâta din portbagaj.

Conflictul nu s-a oprit aici. Revenit în maşină, taximetristul ar fi început să o şicaneze pe şoferiţă. După o urmărire până la intersecţia străzilor Cireşului cu Teleajen, a urmat a doua rundă.

La două străzi distanţă, taximetristul i-a blocat din nou cu maşina pe cei cu care intrase în conflict, iar altercaţia a continuat.

Ieşirea de azi dimineaţă l-a costat pe şoferul de taxi slujba. După ce a văzut imaginile, patronul firmei de taximetrie a reacţionat prompt.

Mihai Ghişă, patronul unei firme de taximetrie:

Am cerut să se încheie colaborarea cu acest şofer, deoarece regulamentul nu acceptă astfel comportament.

Incidentele în care sunt implicaţi şoferii de taxi sunt deja prea dese pe şoselele din România. Asta chiar dacă atât legea taximetriei, cât şi standardul ocupaţional au reguli clare de conduită. În cazul conflictelor spontane, taximetristului i se cere: 

O regulă pe care acest şofer, dotat cu un pistol de airsoft, o ignora flagrant la începutul anului.

Motivul - clienţii nu specificaseră clar adresa la care voiau să ajungă.

Nici măcar prezenţa poliţiştilor nu este suficientă pentru a potoli furia unor taximetrişti. Prins în luna mai cu un taxi fără licenţă, acest şofer a trecut la ameninţări.

Poliţia s-a autosesizat în cazul incidentului de astăzi. Şoferul a fost identificat deja şi va fi cercetat pentru ameninţare. Femeia care a filmat scena a fost chemată la secţie pentru a depune plângere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Şoferiţă ameninţată cu bâta de un taximetrist în traficul din Capitală. Scena teribilă a fost filmată