Antena Meniu Search
x

Video Șoferiță în stare de inconștiență după ce a derapat și s-a izbit puternic de o altă mașină, în Mureș

Un accident cu două victime a avut loc vineri dimineață pe raza localității Periș, din județul Mureș. Din primele informații, o șoferiță a derapat pe carosabil din cauza condițiilor meteo și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, pe DN15. Airbag-ul din volan nu s-a declanșat în urma impactului, iar femeia a fost inconștientă minute în șir.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 19.03.2021, 11:25

Vezi și
  • Una dintre mașini a fost avariată grav în urma accidentului, iar șoferița de la volan a ajuns la spital
  • Atenție, imagini ce pot avea un impact emoțional

Martorii la accident nu au scos-o pe femeie din mașină, ci au așteptat intervenția echipajelor de urgență. La un moment dat, un bărbat a acoperit-o cu o pătură pe victima inconștientă, mașina fiind grav avariată și în bătaia viscolului.

"În jurul orei 06:35, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină în cazul producerii unui accident rutier pe raza localității Periș. Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin, aceștia ajunși la locul solicitat au constatat că este vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme, în interiorul unuia se afla o victimă încarcerată - cod roșu, de sex feminin (vârsta – aproximativ 40 de ani), aceasta extrasă în cel mai scurt timp posibil de către salvatorii aflați la fața locului și o victimă neîncarcerată – cod galben, de sex masculin (vârsta – aproximativ 53 de ani)", a transmis ISU Mureș.

Femeia a fost preluată și transportată cu ambulanța SMURD la UPU SMURD Târgu-Mureș, iar bărbatul a fost preluat și transportat cu ambulanța SAJ la CPU Reghin. Drumul a fost blocat pe un sens de mers pe toată durata intervenției.

Un alt accident, produs în noaptea de joi spre vineri, în Mureș

"În jurul orei 23:50, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină pentru acordarea masurilor de prevenire și stingere a incendiilor în cazul producerii unui accident rutier între localitățile Acățari și Crăciunești. Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș, aceștia ajunși la locul solicitat, au constatat că la ieșirea din localitatea Nicolești un atoturism  s-a răsturnat pe partea carosabilă fară vitime încarcerate. Din interiorul autoturismului s-au autoevacuat două persoane de sex masculuin, ambele de cod verde, acestea nu au necesitat îngrijiri medicale, șoferul are vârsta de aproximativ 23 de ani, iar pasagerul 32. Drumul a fost blocat pe ambele sensuri până la îndepărtarea autoturismului de pe carosabil", au mai anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mureș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Șoferiță în stare de inconștiență după ce a derapat și s-a izbit puternic de o altă mașină, în Mureș