Antena Meniu Search
x

Foto Şoferiţă încarcerată, după ce a fost proiectată într-un şant în urma unui impact cu o altă maşină, în Neamţ: 4 răniţi, printre care un copil

O femeie de 31 de ani a rămas blocată între fiarele maşinii, în urma unui accident cumplit între două vehicule, în comuna Girov din Neamţ. Alte 3 persoane, printre care şi un copil de 7 ani, sunt rănite.

de Redactia Observator

la 14.10.2023, 11:16

„La ora 08:35 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Căciulești din comuna Girov. La locul solicitării s-au deplasat patru echipaje de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD (TIM și EPA) din cadrul Detașamentului Piatra Neamț și un echipaj cu ambulanță de la SAJ”, anunță ISU Neamț.

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau 4 persoane.

Alţi 2 adulţi şi un copil, răniţi

„În urma impactului o persoană a rămas încarcerată (conducător auto). Cu ajutorul echipamentelor specifice pompierii au acționat pentru descarcerarea victimei pe care au predat-o echipajului SMURD TIM. Victima, o femeie în vârstă de 31 de ani a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului după care a fost transportată la UPU Piatra Neamț”, se arată în comunicatul pompierilor.

Celălalt șofer, un bărbat de 46 de ani, a primit îngrijiri medicale la fața loculului, dar a refuzat transportul la spital.

Alte două persoane, o femeie de 41 ani și un minor de 7 ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale, acestea fiind preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la UPU Piatra Neamț.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Şoferiţă încarcerată, după ce a fost proiectată într-un şant în urma unui impact cu o altă maşină, în Neamţ: 4 răniţi, printre care un copil