Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şoferul vitezoman care a spulberat un tânăr pe trotuar, apoi a fugit lăsându-l să zacă pe caldarâm, a fost reţinut (Video)

Georgian Negrei, de 31 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul din Gropeni a spulberat un tânăr de 28 de ani aflat pe un trotuar, în Brăila, apoi a fugit de la locul accidentului.

de Veronica Micu

la 19.06.2019 , 10:11

Georgian Negrei, de 31 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul din Gropeni a spulberat un tânăr de 28 de ani aflat pe un trotuar, în Brăila, apoi a fugit de la locul accidentului.

Un tânăr taximetrist de 28 de ani a ajuns în stare gravă la spital, marţi dimineaţă, în jurul orei 3:00, după ce a fost lovit în plin de o maşină scăpată de sub control.

Tânărul traversase Calea Călăraşilor, din statia de taxi, pentru a-şi cumpăra o cafea. Era în dreptul unui magazin non-stop când a fost spulberat de o Alfa Romeo.

Articolul continuă după reclamă

Impactul a fost atât de puternic, încât maşina a distrus casa de bilete din staţia de autobuz şi s-a oprit într-un stâlp.

Şoferul vinovat şi o altă persoană care se afla cu el în maşină au fugit imediat după impact, lăsându-l pe taximetrist să zacă într-o baltă de sânge.

Momentul în care cei doi şi-au luat tălpăşiţa a fost surprins de camerele de supraveghere.

Şoferul vitezoman care a spulberat un tânăr pe trotuar, apoi a fugit lăsându-l să zacă pe caldarâm, a fost reţinut

În timp ce fugarii încercau să-şi facă pierdute urmele, victima a ajuns la spitalul din Brăila, de unde a fost ulterior transferată la Galaţi.

"Starea este foarte grava, este intubat si ventilat mecanic, prognosticul foarte rezervat. Cel mai important e traumatismul crainian care pune viata in pericol", a declarat dr. Ionu' Banesanu - purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Galaţi.

Bărbatul care a produs accidentul s-a predat însă, câteva ore mai târziu, la Poliţie, şi a fost reţinut pentru 24 de ore.

Georgian Negrei a spus că regretă ce s-a întâmplat şi a explicat că a fugit pentru că s-a speriat. 

A fost reţinut pentru 24 de ore, iar procurorul va hotărî astăzi dacă va cere instanţei arestarea preventivă. Celălalt individ care se afla în maşină este în continuare căutat de poliţişti.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Şoferul vitezoman care a spulberat un tânăr pe trotuar, apoi a fugit lăsându-l să zacă pe caldarâm, a fost reţinut (Video)