Antena Meniu Search
x

Video Şoferul care şi-ar fi ucis soția, intrând cu mașina într-o pasarelă din Pipera, reţinut. Anchetatorii nu mai cred ipoteza şicanării din trafic

Bărbatul care şi-ar fi ucis intenţionat fosta soţie după ce a intrat cu maşina într-un cap de pod a fost audiat astăzi de către judecători. Accidentul s-a produs în urmă cu aproape două săptămâni în zona Pipera din Capitală. Atunci, femeia de 37 de ani care se afla pe scaunul din dreapta a murit pe loc. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 15.04.2022, 13:52

Vezi și

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi astăzi a fost adus la Tribunalul Ilfov cu propunere de arestare preventivă. Anchetatorii au suspiciuni că totul ar fi fost premeditat şi că bărbatul ar fi intrat intenţionat cu maşina în pasarela metalică de pe bulevardul Pipera-Tunari.

Iniţial acesta le-ar fi spus anchetatorilor că ar fi fost victima unei şicanări în trafic. Însă după ce au vizualizat imaginile de pe camerele de supraveghere au ajuns la concluzia că această ipoteză nu se confirmă.

Anterior acesta ar fi trimis mai multe mesaje de ameninţare atât către femeie, cât şi către rudele acesteia, mesaje care sunt o probă solidă în acest dosar. 

Cei doi erau divorţaţi de câţiva ani, dar locuiau în continuare împreună alături de cei doi copii. Bărbatul este acum cercetat pentru omor calificat.

Pe acelaşi subiect

Mama femeii ucise povesteşte cum fostul soţ ar fi premeditat totul

În faţa unui poliţist, bărbatul ar fi recunoscut că a premeditat totul. Însă s-a răzgândit apoi şi n-a mai spus decât că a avut un conflict cu fosta soţie. Anchetatorii au ridicat telefoanele soților, iar în mesajele dintre cei doi au găsit mai multe amenințări cu moartea. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov continuă cercetările pentru infracțiunea de omor. 

Mariana, mama victimei: Mi-a omorât fata! E un criminal! Pentru mine și copiii lui e un criminal! Tot timpul numai asta avea în cap... Te omor, te omor, te omor!

Sunt acuzațiile grave făcute de mama femeii ucise în accidentul rutier de sâmbătă dimineața, de pe șoseaua Pipera-Tunari, atunci când fostul soț al acesteia a intrat cu mașina într-o pasarelă pietonală. Tot mama femeii povestește că bărbatul ar fi premeditat totul.

Mariana, mama victimei: Sâmbătă dimineață a venit, a sărit gardul...Hai, nu ești gata? Fata trebuia să plece la serviciu... Că te duc eu la metrou la Aurel Vlaicu. Haide că m-ai înnebunit, i-a zis fata. Atât a zis și a plecat... Și s-a întâmplat... el a avut premediat tot.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Şoferul care şi-ar fi ucis soția, intrând cu mașina într-o pasarelă din Pipera, reţinut. Anchetatorii nu mai cred ipoteza şicanării din trafic