Antena Meniu Search
x

Video Şoferul de TIR care a evitat în ultima clipă o bătrână care a traversat neregulamentar: "Dacă eram băut sau neatent, azi ea era cu mâinile pe piept"

Georgian Dinu, şoferul care a evitat în mod miraculos o femeie de 90 de ani care i-a sărit în faţa camionului, povesteşte cum a trăit acele clipe.

de Redactia Observator

la 27.08.2021, 17:40

Vezi și

Bărbatul este considerat un adevărat erou pentru că a reuşit să aiba un asemenea reflex, însă femeia de 90 de ani nu i-a arătat foarte multă recunoştinţă, chiar din contră, a spus că este vina lui că a intrat într-o casă după ce a evitat-o.

Da' cine l-a pus pe el să treacă aşa aiurea, de nebun? Cum? De exemplu, eu mergeam, nu? Când să mă cobor jos, aud că uite maşina. Da' maşina, dacă era, nu mă lovea? Cred ca a fost băut”, a transmis bătrâna.

De cealaltă parte, Georgian Dinu, şoferul TIR-ului, spune că femeia nu realizează ce era să păţească.

"A fost distanţă foarte scurtă ca să pot să evit, şi bine că am evitat-o. Nici măcar nu a întors capul spre stânga să se asigure dacă vine maşina, parcă s-a dat drumul la maraton şi să nu piardă startul. Ea nici acum nu realizează ce era să se întâmple.

Am rămas cu pagube semnificative la camion, dar îmi pare bine că măcar nu am atins-o. Am fost testat de două ori, rezultat zero la alcool. Dacă eram băut sau neatent, ea azi era cu mâinile la piept", a transmis şoferul.

Şoferul trebuie să îşi repare singur camionul

Bătrâna a fost sancţionată cu 435 de lei, pentru traversare neregulamentară. Împotriva şoferului nu a fost luată nicio măsură, semn că expertiza le-a arătat poliţiştilor că maşina circula cu viteză regulamentară. Stâlpul de electricitate pus la pământ a fost înlocuit pe cheltuiala localităţii, iar proprietarul gardului distrus spune că îşi va acoperi singur paguba. Şoferului nu îi rămâne decât să o dea în judecată pe bătrână pentru a-şi putea repara camionul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Şoferul de TIR care a evitat în ultima clipă o bătrână care a traversat neregulamentar: "Dacă eram băut sau neatent, azi ea era cu mâinile pe piept"