Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Șoferul fugar din Craiova care a spulberat un tată şi fetiţa lui e de negăsit

Au trecut aproape patru zile de când un şofer a lovit cu maşina un tată şi fetiţa lui de un an şi şapte luni, pe o trecere de pietoni din Craiova.

de Redactia Observator

la 23.01.2018 , 17:03

Au trecut aproape patru zile de când un şofer a lovit cu maşina un tată şi fetiţa lui de un an şi şapte luni, pe o trecere de pietoni din Craiova, iar individul nu a fost identificat nici până acum! Bărbatul s-a făcut nevăzut imediat după ce i-a rănit. Acum este căutat prin tot judeţul.

Pe trecerea de pietoni din Craiova au rămas urmele impactului puternic. Tricicleta unui copil e răsturnată pe asfalt. Dar nicio urmă de şofer. Omul a fugit sâmbătă seara imediat după accident şi oamenii care erau în zonă nu au apucat să vadă numărul maşinii. 

Ancheta merge foarte greu. E nevoie de timp, spun poliţiştii, ca noi elemente să-i conducă spre şoferul vinovat. 

Vezi și

Sâmbătă seara fetiţa de un an şi şapte luni traversa strada, împreună cu tatăl ei, când o maşină i-a lovit în plin. 

Dar şoferul a accelerat. Şi-a lăsat victimele pe asfalt şi a plecat fără să se uite în urmă. Tatăl a scăpat cu răni uşoare, dar fetiţa are piciorul rupt. A fost dusă de urgenţă la spital. După ce a primit îngrijiri a fost externată. Dar bărbatul fugar e căutat în tot judeţul. 

În 2013, într-un accident identic pe o şosea din Craiova, doi tineri au murit. Fiul unui afacerist i-a lovit în plin pe trecerea de pietoni şi apoi a fugit. A fost prins de poliţie după mai bine de 12 ore. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Șoferul fugar din Craiova care a spulberat un tată şi fetiţa lui e de negăsit