Antena Meniu Search
x

Video Şoferul unui autoturism, impact de groază cu o dubă, în Buzău. Un bărbat a murit, alţi doi răniţi

Un bărbat a murit, iar alţi doi au fost răniţi, într-un grav accident care a avut loc noaptea trecută de Drumul European 85, în judeţul Buzău. O maşină s-a lovit frontal de o dubă, iar impactul a fost atât de puternic încât autoutilitara, încărcată cu marfă, s-a răsturnat. 

de Redactia Observator

la 20.10.2023, 09:21

Vezi și

Nenorocirea a avut loc pe o porţiune de drum drept, în apropierea localității Oreavul. Autoturismul, condus de un bărbat de 41 de ani, circula dinspre Rîmnicu Sărat către Buzău.

La un moment dat, şoferul a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, acolo unde s-a lovit frontal de o dubă încărcată cu marfă.

Cosmin Cireșaru – Poliția Rutieră Buzău: A pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă de un şofer în vârstă de 28 de ani din municipiul Bucureşti.

În urma impactului extrem de violent, autoutilitara s-a răsturnat în afara şoselei. Prinşi între fiare, răniţii au avut nevoie de ajutorul echipajului de descarcerare.

Georgian Radu - ISU Buzău: În urma accidentului, au rezultat trei victime, două dintre acestea au necesitat descarcerare, iar una s-a autoevacuat S-a acţionat pentru descarcerarea celor două victime şi s-au asigurat măsuri PSI

Șoferul autoturismului, un bărbat din Buzău, a fost declarat decedat după ce medicii de pe ambulanță au încercat minute bune să îl resusciteze Șoferul dubei, un tânăr de 27 de ani din Dâmbovița, şi pasagerul în vârstă de 28 de ani au fost preluați de ambulanțe și duşi de urgenţă la Spitalul Județean Buzău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Şoferul unui autoturism, impact de groază cu o dubă, în Buzău. Un bărbat a murit, alţi doi răniţi