Antena Meniu Search
x

Video Sora șoferului de 19 ani, mort în accidentul din Dâmbovița, nu crede că tânărul a vrut să se sinucidă: ”Mergea acasă, n-avea nimic, era vesel”

Accident cumplit pe o şosea din Dâmboviţa. Un tânăr de 19 ani, aflat la volanul unei maşini sport, a intrat în plin într-un camion care circula regulementar. Băiatul a murit pe loc. Şoferul TIR-ului susţine că manevra fatală a tânărului ar fi fost intenţionată, pentru că a stins farurile şi a intrat pe contrasens. Sora băiatului îl contrazice: era vesel şi fericit, nu avea motive să se sinucidă.

de Redactia Observator

la 27.01.2022, 20:11

Vezi și

Tragedia a avut loc seara trecută pe drumul naţional 72 ce leagă localităţile Găeşti de Târgovişte. Tânărul de 19 ani ar fi circulat cu viteză şi la un moment dat a tras brusc de volan şi a ajuns pe contrasens unde s-a izbit frontal de un tir încărcat cu pavele de ciment. Şoferul camionului spune că nu a putut evita coliziunea. Ba chiar lansează o ipoteză şocantă:

Florin Zevedei, şoferul TIR-ului: ”Nu depăşea pe nimeni. A vrut să se sinucidă omul”.

Șoferul TIR-ului spune că tânărul din autoturism a stins farurile și a intrat pe contrasens

Băiatul conducea o maşină sport, care aparţine unui poliţist din Găeşti, tatăl prietenei sale. Se întoarcea de la un control medical şi era singur în maşină.

Pe acelaşi subiect

Florin Zevedei, şoferul TIR-ului: ”Nu există nici măcar o urmă de frânare. A stins farurile, a intrat pe contrasens şi a intrat sub mine”.

Rudele victimei exclud varianta unei sinucideri, cu puţin timp înainte băiatul vorbise la telefon cu prietena lui.

Sora victimei: ”Se ducea acasă, că-l aştepta Ana. A vorbit cu Ana la 5:20. La 5:20 i-a dat mesaj că vine acasă. Nu s-a certat cu nimeni, n-a făcut nimic, cum spun toţi că voia să se sinucidă, n-avea de ce, n-avea nimic, era vesel”.

Tânărul de 19 ani a murit în impactul cu TIR-ul 

Maşina fost complet distrusă în impactul violent, iar victima a rămas încarcerată. Din nefericire, medicii nu l au mai putut salva

Adin Prodan ISU Dâmboviţa: ”Am găsit un autoturism impact frontal cu un autotren, din care a rezultat decesul conducătorului auto.

George Camber, SAJ Dâmbovița:Nişte leziuni marcante, nu s-a mai putut face nimic”.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi încearcă acum să afle ce s a întâmplat. Iau în calcul şi varianta ca maşina să fie avut vreo defecţiune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Sora șoferului de 19 ani, mort în accidentul din Dâmbovița, nu crede că tânărul a vrut să se sinucidă: ”Mergea acasă, n-avea nimic, era vesel”