Antena Meniu Search
x

Video "Un băiat extraordinar". Sorin, bărbatul ucis cu maceta la petrecerea de la Padina, urma să împlinească 42 de ani peste trei zile. În loc de tort, vor fi doar lacrimi

Bărbatul atacat cu maceta de fiii vrăjitoarei Sidonia n-a avut nicio şansă. Agentul de pază care ar fi împlinit 42 de ani peste numai 3 zile a avut şase tăieturi, dintre care patru la cap. Scenele sângeroase au avut loc la un hotel de lux din Padina, la care erau cazaţi Alex Velea cu soţia dar şi cântăreaţa Alina Eremia. Antonia ar fi văzut o parte din scenele de groază şi a fost extrem de afectată. Azi, anchetatorii s-au întors la locul crimei şi au căutat arma. Cei trei indivizi au fost arestaţi. 

de Redactia Observator

la 12.02.2024, 19:19

Vezi și

Reporter-criminali: Unde aţi ascuns arma?

Ce armă?

A fost legitimă apărare!

Tinerii care îşi susţin nevinovăţia sunt principalii suspecţi ai crimei îngrozitoare de la Padina. Toţi trei sunt copiii vrăjitoarei Sidonia şi ai liderului clanului Fabian, din Capitală. Primul care iese din dubă este Marin Laurențiu zis Solomon, cel care ar fi atacat primul cu maceta, potrivit martorilor. I-au fost alături fraţii săi mai mici, George Armando şi Louis Justin, în vârstă de numai 19 ani. 

Pe acelaşi subiect

​Ucis înainte de aniversare

Acestea sunt ultimele imagini din timpul petrecerii de la hotelul în care apar cei trei fraţi din clanul Fabian. Pe fundal, curg dedicaţiile pentru Sorin Anghel, zis Sârbu, agent de pază şi tată a doi copii. Pe 15 februarie, împlinea 42 de ani. De aici ar fi pornit scandalul, potrivit martorilor. În timpul melodiilor, soţia victimei s-a urcat pe un scaun să danseze, iar suspecţii s-au apropiat de ea. Bărbatul a reacţionat imediat iar de aici s-a ajuns la bătaie.

Potrivit raportului preliminar al legiştilor, suspecţii l-au lovit cu maceta pe Sorin de şase ori. De patru ori în zona capului şi de două ori în spate. A pierdut mult sânge şi a murit în parcarea hotelului, înainte să  ajungă ambulanţa. Unii martori susţin că, la scenele sângeroase ar fi asistat şi cântăreaţa Antonia. Artista ar fi văzut totul de la balconul camerei de hotel, motiv pentru care a fost extrem de afectată. 

Cu câteva ore înainte, soţul ei, Alex Velea, apare în filmări în timp ce cântă, dansează şi bea cu cei trei fraţi, la un eveniment organizat de administratorii locului de cazare.

Într-o postare pe Instagram, artistul susține că atunci când a avut loc altercaţia era deja în camera lui de hotel. Și Alina Eremia a transmis, tot în mediul online, că a aflat despre tragedie abia dimineața. La fel ca şi DJ-ii care au pus muzică la petrecerea organizată pentru clienţii hotelului. 

George Hora: Noi am terminat pe la ora 19, au fost artificii pe la 18:30, cam aşa. TAIE La 20 deja eram în hotel noi. 

La aproape 48 de ore, reprezentanţii hotelului vin cu lămuriri despre petrecerea terminată tragic. A fost organizată o altă petrecere, într-o anexă a hotelului, la care au ajuns şi suspecţii, deşi nu au fost invitaţi şi nu se cunoşteau cu familia agentului de pază. 

Turişti din cadrul hotelului au solicitat un spatiu în care să desfăşoare o petrecere privată. La petrecere au ajuns şi persoane care nu erau oaspeţii hotelului. Aceştia nu au fost invitaţi la petrecerea privată şi nici nu se cunoaşteau cu cei care o organizau.

Patronul hotelului-reporter: Eu habar nu am, eu nu ştiu, nu am fost acolo. 

- Angajaţii ce v-au spus?

- A venit poliţia, e o anchetă în desfăşurare.

După atac, cei trei tineri s-au urcat într-un bolid şi au încercat să fugă. Au fost blocaţi de poliţişti pe drumul spre Sinaia. Aveau hainele pline de sângele victimei. În maşină, agenţii au găsit şi un pistol. Dar nici urmă de macetă. 

Cristi Popovici, reporter Observator: Polițiștii au căutat și astazi arma crimei pe traseul dintre hotelul din Padina unde a avut loc scandalul și locul unde au fost prinși suspecții, la 25 de km departare. Pana acum, cutitul, sau maceta cum au declarat unii martori, nu a fost gasit. Fiindca era noapte, iar relieful este unul de munte, suspectii n-au stiut sa indice clar locul unde au aruncat arma.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost adus acasă, la Târgovişte, iar rudele se pregătesc de înmormântare.

"A fost măcelărit un om"

Naşul victimei: A fost măcelărit un om. Mai rău ca un animal a fost măcelărit. 

Cunoştinţe: Am rămas şocaţi de cele întâmplate. Era un băiat extraordinar, un familist nemaipomenit, îşi creştea cu atâtea dragoste cei doi copii.

- Un băiat foarte bun, foarte cuminte. Nu ştiu de ce nu a sărit nimeni să-l ajute.

Vrăjitoarea Sidonia, mama suspecţilor de crimă, spune că băieţii ei sunt de fapt victime.

Vrăjitoarea Sidonia, mama atacatorilor: Cum îl bate, cum sare peste copilul meu numai cu picioare, în pumni de l-a mutilat.

Avocat: Unul dintre fraţi a aplicat lovitura de cuţit. Au încercat să plece, deplasându-se spre maşină li s-a blocat calea şi a avut loc şi al doilea atac. Toţi cei trei arestati azi nu figurează cu antecedente penale

Mascaţii şi procurorii care le-au trecut pragul palatelor de nenumărate ori nu sunt de acord. Familia Fabian apare în numeroase dosare cu violență, trafic de droguri, cămătărie sau șantaj. Cel mai recent, în aprilie 2022. Atunci, Solomon a fost reţinut pentru tâlhărie și înșelăciune. 

Şi vrăjitoarea Sidonia are nenumărate plângeri pentru înșelăciune. Familia ar fi făcut milioane de euro din infracţiuni. Pe reţelele de socializare, cei trei fraţi se laudă cu maşini scumpe, haine de firmă, petreceri cu cei mai cunoscuţi lăutari sau excursii extravagante. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 9 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Un băiat extraordinar". Sorin, bărbatul ucis cu maceta la petrecerea de la Padina, urma să împlinească 42 de ani peste trei zile. În loc de tort, vor fi doar lacrimi