Antena Meniu Search
x

Soţia unui poliţist din Galaţi a stabilit un nou record de alcoolemie şi s-a răsturnat cu maşina într-un sens giratoriu (Video)

Soţia unui poliţist din Galaţi a stabilit un nou record de alcoolemie şi s-a răsturnat cu maşina într-un sens giratoriu.

Soţia unui poliţist din Galaţi a stabilit un nou record de alcoolemie şi s-a răsturnat cu maşina
Soţia unui poliţist din Galaţi a stabilit un nou record de alcoolemie şi s-a răsturnat cu maşina - Observator

Soţia unui poliţist din Galaţi a stabilit un nou record de alcoolemie şi s-a răsturnat cu maşina într-un sens giratoriu.

Femeia în vârstă de 40 de ani, soţia unui cunoscut poliţist din Galaţi, a reuşit 'performanţa' de a se răsturna cu maşina într-un sens giratoriu de pe un bulevard aglomerat, chiar de la primele ore ale dimineţii.

Martorii accidentului au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj de Ambulanţă, dar şi poliţiştii rutieri.

Pe acelaşi subiect

Nu mică le-a fost mirarea poliţiştilor să afle că femeia, soţia unui coleg de-al lor şi o cunoscută profesoară din oraş, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Totuşi, uimirea a fost şi mai mare atunci când şoferiţa a suflat în aparatul etilotest, iar rezultatul a plasat-o în topul celor mai mari alcoolemii întâlnite la femei în trafic.

Femeia avea o alcoolemie de 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat şi aproape dublu în sânge.

Şoferiţa a fost condusă la spital şi ulterior la audieri şi nu este exclus ca ea să fie reţinută pentru 24 de ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Soţia unui poliţist din Galaţi a stabilit un nou record de alcoolemie şi s-a răsturnat cu maşina într-un sens giratoriu (Video)