Antena Meniu Search
x

Ruptă de beată în plină stradă, la Vaslui. Trei ore a stat lată pe caldarâm şi a dat gata o sticlă de 2l de vin. Un tânăr filmează şi râde: "Nu poate să se mai ridice!" (Video)

Scene revoltătoare surprinse zilele trecute în Vaslui, lângã Teatrul de Varã, în zona fostei bãi comunale. O femeie a fost surprinsă căzută la pământ, ruptă de beată, după ce a băut o cantitate considerabilă de alcool.

Ruptă de beată în plină stradă, la Vaslui. Trei ore a stat lată pe caldarâm şi a dat gata o sticlă de 2l de vin
Ruptă de beată în plină stradă, la Vaslui. Trei ore a stat lată pe caldarâm şi a dat gata o sticlă de 2l de vin. Un tânăr filmează şi râde - vremeanoua.ro

Scene revoltătoare surprinse zilele trecute în Vaslui, lângã Teatrul de Varã, în zona fostei bãi comunale. O femeie a fost surprinsă căzută la pământ, ruptă de beată, după ce a băut o cantitate considerabilă de alcool.

Puternic intoxicată, la un pas de comă alcoolică, femeia încearcă să se ridice de jos, fără succes însă, şi înjură sticla pentru că nu vrea să intre în plasă.

Deşi zona respectivă este intens circulată, nimeni nu a intervenit să o ajute.

Mai mult, mai mulţi tineri au filmat grozăvia şi, în loc s-o ajute, au continuat să se amuze.

"Nu poate să se mai ridice", se aude în înregistrare cel care a filmat întreaga scenă.

Atenţie, imagini care vă pot afecta emoţional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior, acesta a povestit pentru presa locală că femeia a refuzat ajutorul medicilor de pe ambulanţa chematã la faţa locului.

"A stat trei ore lângã magazinul de lângã Teatrul de Varã. Încerca sã se ridice, dar se vedea cã nu putea. A refuzat ajutorul celor de pe ambulantã şi a plecat pe picoarele ei înspre Piaţa Vidin", a declarat tânărul.

Potrivit celor care au fost martori la aceastã scenã, femeia nu s-a oprit pânã nu a terminat o sticlã de 2 litri plinã cu vin.

Timp de trei ore, însă, nimeni nu a băgat-o în seamă, să o ajute şi să o ridice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Ruptă de beată în plină stradă, la Vaslui. Trei ore a stat lată pe caldarâm şi a dat gata o sticlă de 2l de vin. Un tânăr filmează şi râde: "Nu poate să se mai ridice!" (Video)