Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Soţia unui judecător din Iaşi s-a sinucis. Femeia s-a aruncat în gol de la etaj, sub ochii soţului şi ai celor doi copii (Video)

Tragedie în familia unui judecător de la Curtea de Apel Iaşi. În urmă cu două zile, soţia acestuia a decis să-şi pună capăt zilelor, aruncându-se în gol de la etajul 5 al unui bloc din centrul Iaşului.

de Redactia Observator

la 18.09.2018 , 10:21

Tragedie în familia unui judecător de la Curtea de Apel Iaşi. În urmă cu două zile, soţia acestuia a decis să-şi pună capăt zilelor, aruncându-se în gol de la etajul 5 al unui bloc din centrul Iaşului. Surse din anchetă au declarat pentru presa locală că în locuinţă se aflau soţul femeii, mama ei, dar şi cei doi copii au cuplului. 

Nenorocirea a avut loc dumincă după-amiază, în zona Gării din Iaşi, la blocul "Topaz".

Femeia de 43 de ani a căzut de la geamul unui apartament situat la etajul 5. Soţul acesteia a sunat la numărul unic de urgenţe 112 şi, imediat, la faţa locului au ajuns medicii de la SMURD.

Articolul continuă după reclamă

Au găsit-o în stop cardio-respirator, prăbuşită pe terasa unei săli de jocuri aflată la parterul blocului. În tot acest timp, relatează bzi.ro, soţul şi mama femeii erau în stare de şoc, implorând medicii să o salveze. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După câteva minute de resuscitare, echipajul SMURD a obţinut primele rezultate. Femeia avea semne vitale aşa că a fost transportată de urgenţă la Spitalul "Sfantul Spiridon".

Din păcate, acolo a intrat din nou în stop cardio-respirator. A fost resuscitată şi de această dată, însa la scurt timp femeia a intrat iarăşi în stop.

Din păcate, medicii au fost nevoiţi să declare decesul.

"In cursul zilei de duminica, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sfantul Spiridon» din Iasi a fost transportata o pacienta in varsta de 43 de ani, care a suferit o cadere de la etajul 5 al unui imobil din zona Garii. Pacienta a intrat in stop cardio-respirator, fiind resuscitata de doua ori cu succes de catre echipa medicala.

Aceasta prezenta politrauma, hemoragie subarahnoidiana, fracturi multiple la nivelul coloanei cervicale si la nivelul coloanei dorsale, cu fragmente in canalul medular, soc spinal, soc hemoragic, laceratie hepatica, laceratie splenica, hematom subcapsular si fractura stabila de bazin. Aceasta a fost introdusa la Chirurgie 1, fiind supusa unei interventii chirurgicale. Din nefericire, pacienta nu a supravietuit, decedand in blocul operator, in cursul serii de duminica", a precizat prof. dr. Diana Cimpoesu, sefa UPU-SMURD Iasi, potrivit bzi.ro.

Politistii ieşeni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi fac cercetari în acest caz. 

În faţa anchetatorilor, familia femeii ar fi precizat că nu îşi explică gestul ei. Claudia nu ar fi lasat niciun bilet de adio si nu ar fi dat niciodata de inteles ca ar avea ganduri sinucigase. 

Chiar daca indiciile de pana acum duc catre o sinucidere, anchetatorii nu exclud nicio varianta.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Soţia unui judecător din Iaşi s-a sinucis. Femeia s-a aruncat în gol de la etaj, sub ochii soţului şi ai celor doi copii (Video)