Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr din Luduș și-a luat soția la bătaie în magazin, după ce femeia l-a certat că nu poartă mască

Un bărbat din Luduș, județul Mureș, a fost amendat și s-a ales cu dosar penal după ce și-a luat soția la bătaie într-un magazin. Femeia îi reproșase că nu poartă mască de protecție.

de Veronica Micu

la 14.07.2020 , 15:29

Și-a luat soția la bătaie în magazin, după ce femeia l-a certat că nu poartă mască - Profimedia / imaginie ilustratuvă
  • Conflictul între soți s-a încheiat cu dosar penal.
  • Pentru nepurtarea măștii, bărbatul a fost amendat conform legii.

Scenele violente au avut loc ieri seară, în jurul orelor 17.20, chiar în magazinul bărbatului.

"Poliția orașului Luduș a fost sesizată prin Apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că în incinta unui magazin din oraș, o persoană ar fi fost agresată fizic.

La fața locului, polițiștii au stabilit că între un bărbat, de 37 de ani, din Luduș, administratorul societății comerciale și soția acestuia ar fi izbucnit un conflict spontan, pe fondul nerespectării măsurilor de protecție individuală de către bărbat, în urma căruia aceștia s-ar fi agresat reciproc", au transmis polițiștii din Mureș.

Articolul continuă după reclamă

Individul a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în conformitate cu prevederile legale.

Totodată, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, în cadrul căruia se desfășoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș.

Acest articol a fost realizat cu ajutorul informațiilor transmise de corespondentul Observator în Cluj, Alex Prunean.

Citește și:
Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Un tânăr din Luduș și-a luat soția la bătaie în magazin, după ce femeia l-a certat că nu poartă mască