Antena Meniu Search
x

Tânăr găsit spânzurat într-un parc din Galați. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă

Un tânăr a fost găsit, miercuri, spânzurat într-un parc din mijlocul orașului Galați. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 22.04.2020, 13:42

Anchetatorii înceracă să afle cine este persoana decedată
Tânăr găsit spânzurat într-un parc din Galați. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă - Arhiva / imagine ilustrativă
  • Tânărul și-ar fi pus capăt zilelor noaptea trecută sau azi dimineață.
  • Anchetatorii încearcă să afle cine este persoana decedată.

Incidentul s-a produs miercuri dimineaţă, iar cel care a anunțat Poliția a fost un trecător, care l-a văzut pe bărbatul spânzurat.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că persoana decedată nu avea acte de identitate asupa sa. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.

„Este un bărbat de 35-40 de ani care nu avea asupra sa acte de identitate. Se fac cercetări pentru stabilirea identităţii celui decedat şi s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Cadavrul a fost găsit dimineaţă de un trecător. Acesta a sunat la Poliţie, cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru realizarea necropsiei”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Surse apropiate anchetei susţin că pe cadavru nu existau urme de violenţă.

Tânărul și-ar fi pus capăt zilelor noaptea trecută sau azi dimineață

Anchetatorii analizează varianta sinuciderii şi încearcă să afle cine este persoana şi ce a determinat-o să-şi pună capăt zilelor.

Aceleași surse mai susţin că tânărul avea haine îngrijite şi că, probabil, sinuciderea a avut loc noaptea trecută sau chiar dimineaţă.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Tânăr găsit spânzurat într-un parc din Galați. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă