Antena Meniu Search
x

Curs valutar

SPECIAL! Paul Dicu alergă de patru ani în cel mai dur maraton al planetei

Există oameni care ar fi în stare să mute munţii pentru o cauză nobilă! Unul dintre ei este Paul Dicu. Un om care patru ani la rând a alergat în cel mai dur maraton al planetei. Pentru copiii bolnavi din ţară.

de Redactia Observator

la 16.04.2014 , 21:49

 Peste 1000 de participanţi din zeci de ţări. O cursă de 250 de kilometri prin deşertul Sahara. O temperatură constantă de 50 de grade cu plus. Şi un singur vis.

Să se poată întoarce acasă ştiind că a ajutat un copil să poată trăi. Paul Dincu le-a făcut pe toate. Şi, pentru al patrulea an, a alergat infernalul Maraton al Nisipurilor. Cel mai dur maraton din lume.

Deasupra este mereu cineva. La fel şi în sufletul lui. Dorinţa de a nu abandona. Dorinţa de a întinde o mână celor care au nevoie. Dorinţa de a fi om, în adevăratul sens al cuvântului.

Vezi și

Este adevaratul şi singurul premiu pe care şi l-a dorit. Gloria pamânteasca este trecatoare. Zâmbetul unui copil este etern. Însa doar un nebun ar crede ca maratonul a fost uşor, chiar şi pentru un sportiv experminentat cum e Paul.

La întoarcerea acasă l-a aşteptat o veche prietenă. Gina Pistol. Cea care i-a făcut cunoştiinţă cu lumea raliului. Un alt microb de care nu a mai scăpat.

Chiar dacă Gina nu va mai participa la ediţia de anul acesta a Raliului Deltei, Paul va răspunde prezent. Ca întotdeauna. Şi totuşi, ce scuză are Gina? E ocupată cu filmările la Serviciul Român de Comedie - Happy Show.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » SPECIAL! Paul Dicu alergă de patru ani în cel mai dur maraton al planetei