Antena Meniu Search
x

X Factor se modifică!

Adrenalina a atins cote maxime în showul X Factor. Horia Brenciu a reuşit să schimbe regulamentul pe loc pentru prima dată în istoria vreunui show din România

Vezi și

Adrenalina a atins cote maxime în showul X Factor. Horia Brenciu a reuşit să schimbe regulamentul pe loc pentru prima dată în istoria vreunui show din România

Monica Sannino şi Adina Răducan au încins spiritele în duelul de sâmbătă, iar juratului i-a fost pur şi simplu imposibil să aleagă.

Tensiunea a fost atât de ridicată încât filmările au fost întrerupte şi schimbarea de regulament a fost negociată chiar cu producătorii din Marea Britanie. În final, Horia a ales să meargă mai departe cu ambele concurente. Deşi pentru România este o premieră, au mai existat juraţi din alte ţări care au modificat regulamentul din aceleaşi motive.

Horia nu s-a putut decide cu care dintre concurente să meargă mai departe în galele live. Iar publicul nu i-a fost deloc de ajutor.

Rezolvarea problemei a venit până la urmă tocmai din Marea Britanie. După ce echipa noastră s-a consultat cu producătorii showului din regat, Horia a reuşit să îşi completeze echipa pentru galele live. Pentru România, a fost prima schimbare de regulament pe parcursul unui show de divertisment.

Situaţia controversată a stârnit reacţii diverse din partea fanilor x factor, care au umplut pagina de Facebook a lui Horia Brenciu cu mesaje.

Presiunea prin care a trecut Horia a fost resimţită în istoria showului şi de alţi juraţi, din alte ţări. Puşi în faţa unor decizii dificile şi aceştia au solicitat schimbări de regulament. Inclusiv părintele X-Factor s-a confruntat cu o asemenea situaţie.

De asemenea, Louie Walsh, singurul jurat prezent în toate cele 12 sezoane X Factor din Marea Britanie, a fost pus în situaţia de a reveni asupra deciziilor sale.

Megaproducţia X Factor vine şi cu o altă surpriză la debutul galelor live. Fiecare jurat va avea în echipa deja formată un concurent neaşteptat.

Cei patru finalişti din fiecare grupă vor putea fi votaţi atât în timp ce cântă, cât şi după reprezentaţia tuturor coechipierilor. Primii doi se vor califica în galele următoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » X Factor se modifică!