Antena Meniu Search
x

Foto "Spunea că de luni va fi în costum. Închid ochii și văd doar asta”. Singurul supravieţuitor al cumplitului accident de la Şcheia lansează pista sinuciderii

Răsturnare de siţuaţie în cazul tragediei de la Şcheia, judeţul Iaşi, în care doi tineri, de 21 de ani şi 15 ani, şi-au găsit sfârşitul, după ce mașina în care se aflau, un Volkswagen, s-a izbit violent de un stâlp de electricitate de pe marginea drumului, iar apoi s-a oprit în gardul unei case.

de Monica Palade

la 03.05.2023, 14:22

La volan s-ar fi aflat un tânăr de 17 ani, care nu deţinea permis de conducere. El este şi singurul supravieţuitor, care acum lansează o ipoteză nouă despre tragedie. Ștefănel spune că Andrei Iulian, tânărul de 21 de ani care a murit şi care urma să facă în curând nunta, se afla de fapt la volan şi că ar fi vrut să se sinucidă pentru că în ultima perioadă se certa tot mai des cu fata cu care voia să se căsătorească. Tânărul revenise din Germania şi nu intenţiona să mai plece.

Pista unei posibile sinucideri

„Ne-am urcat în mașină. Am plecat la PECO. Am alimentat de 20 de lei și am cumpărat 3 beri la sticlă. La omul care era la PECO i-a lăsat 10 lei bacșiș și i-a spus să nu zică la nimeni că el este un pic băut la volan. Andrei Iulian Alexa (n.r. – băiatul de 21 de ani care a murit) era la volan. Nu avea permis, dar s-a urcat. Portiera stângă la mașină nu se deschidea, fiind doar două scaune. El era la volan, eu eram pe locul din dreapta și cumva între scaune, dar în spate era Edi (n.r. – băiatul de 15 ani care a decedat). După ce am plecat de la PECO și am făcut niște curbe, băiatul de 21 de ani a spus că fie mor eu, fie murim toți 3 și a început a accelera. El a vrut să se omoare. Când s-a izbit în capul de pod, Edi atât a spus: Văleu. Apoi a murit. Îmi pare rău. Erau băieți buni și prietenii mei. Ne ajutam mereu, dar nu știu ce s-a întâmplat cu Iulian. El era un băiat liniștit. Am înțeles că de vreo săptămână se tot certa cu iubita lui care avea să-i devină soție. Nouă și prin sat a spus: Acum umblu murdar, dar de luni voi fi în costum. Eu acum iau calmante. Închid ochii și aud și văd doar asta”, a povestit adolescentul de 17 ani pentru BZI.

În timp ce oamenii legii trebuie să facă cercetări pentru a afla cu adevărat ce s-a întâmplat, alte două familii îşi conduc copii la groapă. Sunt drame născute din inconştienţa tinereţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Spunea că de luni va fi în costum. Închid ochii și văd doar asta”. Singurul supravieţuitor al cumplitului accident de la Şcheia lansează pista sinuciderii