Antena Meniu Search
x

Video Stațiunea care a atras turiștii ca un magnet de Mica Unire. Numărul extrem de mare de oameni a cauzat chiar și probleme: "Sperăm să merite"

Mica Unire a adus marea îmbulzeală în staţiunile montane. Poiana Braşov a fost neîncăpătoare pentru amatorii de schi. Numărul extrem de mare de turişti a dus la blocarea sistemul pentru încărcarea online a cartelelor de transport pe cablu. Aşa se face că pentru o singură urcare în masivul Postăvarul s-a aşteptat chiar şi trei ore.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 24.01.2024, 20:32

Vezi și

Sute de turişti au stat cu orele la cozi ca să ajungă în vârful muntelui.

Claudiu Loghin, reporter Observator: Aşa arată coada formată la casieriile instalaţiilor de trasnport pe cablu din staţiunea Poiana Braşov. Este însă doar primul test pentru că urmează după ce şi-au cumpărat cartela un al doilea test. Dacă la prima coadă am stat două ore, ei bine, la coada pentru îmbarcare pentru linia de telegondolă, în prezent timpul de aşteptare este de 20-30 de minute.

Turist: Trei oră pentru a lua cartelele şi 25 de minute pentru a lua telegondola. Mult, dar sperăm să merite.

"La bilete două ore şi ceva şi aici, nu durează, 20 de minute."

Pe acelaşi subiect

Sistemul de achiziționare online a ski-pass-urilor și punctelor pe cartela pentru schiori nu a funcționat în această dimineață.

Ioan Rufa, administrator instalații de transport pe cablu: Partea electronică probabil trebuie redimensionat şi reilustrat tot serverul, progarmul ca să facă faţă la foarte multe solicitpri.

Ziua liberă de 24 ianuarie a coincis cu "miercurea brașovenilor", când aceștia au preţuri la jumătate la transportul pe cablu între anumite ore. Pentru turişti, skipass-ul de o zi costă 200 de lei pentru adulți și 120 de lei, pentru copii.

Aglomeraţie a fost şi pe pârtiie de la Sinaia. Au fost cozi pe sute de metri la telescaun. După cum se vede în imagini, de la o zi la alta, diferenţa de amatori de schi este uriaşă. poze in split de la un turist Pentru că au fost liberi, sute de copii s-au înghesuit astăzi şi în parcul de aventură de la Cavnic. Cei mici au făcut zeci de ture pe pârtia de tubbing.

O oră pe pârtia de tubing costă 50 de lei, iar senzația pe care ți-o oferă i-a determinat până și pe părinți să încerce cum alunecă colacul pe zăpadă. În funcție de distracția aleasă prețurile în parcul de aventură pornesc de la 10 lei/oră și ajung la 50 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Stațiunea care a atras turiștii ca un magnet de Mica Unire. Numărul extrem de mare de oameni a cauzat chiar și probleme: "Sperăm să merite"