Antena Meniu Search
x

Ştefania, fata de 19 ani ucisă de tren la Iaşi, abia venise în ţară şi se pregătea de nuntă

Ştefania, fata de 19 ani ucisă de tren la Iaşi, abia venise în ţară şi se pregătea de nuntă. În cumplitul accident a murit şi unchiul fetei, iar soţia acestuia e în stare critică, la spital.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 27.06.2019, 11:23

Ştefania, fata de 19 ani ucisă de tren la Iaşi, abia venise în ţară şi se pregătea de nuntă. În cumplitul accident a murit şi unchiul fetei, iar soţia acestuia e în stare critică, la spital.

Un teribil accident feroviar a luat viaţa a doi oameni marţi seara, în Iaşi, unde doi soţi şi nepoata lor mergeau pe calea ferată, pe o linia despre care credeau că e dezafectată pentru reparaţii.

Se îndreptau spre locuinţa lor şi mergeau pe calea ferată. Nu au auzit când se apropia trenul, iar mecanicul i-a văzut prea târziu şi nu a mai avut timp să oprească. Ştefania şi unchiul ei au murit, iar mătuşa fetei a fost transportată la spital în stare critică. Mai aveau doar 200 de metri până acasă.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 23:00, în comuna Ciurea. Cei trei nu mai aveau mult până să ajungă acasă. În zonă există o trecere neamenajată peste calea ferată, dar ar fi însemnat să facă un ocol.

Tânăra în vârstă de 19 ani locuia în Italia. Rudele spun că se pregătea pentru nuntă şi venise de trei săptămâni în ţară ca să se ocupe de acte. Florin, cel care ar fi trebuit să îi fie soţ, a postat un mesaj cutremurător pe Facebook: "O să îmi lipseşti, dar o să ne vedem din nou, îngerul meu."

Trei copii mai mici de 15 ani au rămas fără tată, iar mama lor se luptă să supravieţuiască. O familie întreagă e răpusă de durere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ştefania, fata de 19 ani ucisă de tren la Iaşi, abia venise în ţară şi se pregătea de nuntă