Antena Meniu Search
x

Moartea actriţei Stela Popescu a şocat lumea artistică. Mesajele emoţionante ale colegilor de scenă

Doamna teatrului şi filmului românesc, Stela Popescu, s-a stins. A fost găsită prăbuşită în holul de la intrarea casei.

Vezi și

Doamna teatrului şi filmului românesc s-a stins. A fost găsită prăbuşită în holul de la intrarea casei. Doina Maximilian, nepoata pe care a adoptat-o, a sunat disperată astăzi la 112. Însă, este foarte probabil ca artista să fi murit încă de aseară. Două echipaje SMURD au intervenit, dar nu au mai putut face nimic. În urmă cu două zile, Stela Popescu a ridicat ultimul premiu din carieră. La o gală a femeilor de succes. S-a simţit rău şi pe scenă. Ar ar fi împlinit 82 de ani luna viitoare.

La ora 15.30, un apel la dispeceratul 112 cere de urgenţă un echipaj medical acasă la Stela Popescu. La celalălat capăt era Doina Maximilian, fiica adoptivă a actriţei. Şi-a găsit mama prăbuşită în casă. 

Vestea dispariţiei a venit ca un şoc pentru apropiaţii marii artiste.

ION DICHISEANU, actor:

Ea era un fenomen. Acum câteva zile am vorbit cu ea. Şi eram eu abătut. Ea îmi transmitea optimismul. Ca un vulcan era, nu se văita. 

O prezenţă rară la evenimentele mondene, Stela Popescu a urcat pe scenă pentru ultima dată în urmă cu două zile, la Gala Femei de Succes.

Deşi, a râs alături de Andreea Marin şi Monica Anghel, părea slăbită.

MONICA ANGHEL, artistă:

Era foarte agitată şi foarte nervoasă ... şi acest lucru s-a întâmplat pe scenă, ceea ce nu s-a întâmplat niciodată pe scenă. În momentul în care am primit această veste, mi s-a făcut rău, realmente.

Şi Andreea Marin a transmis condoleanţe. 

O Doamna in adevaratul sens al cuvantului. Ne-am vazut acum doua zile si am ras impreuna. Regret nespus. Dumnezeu sa o odihneasca, a transmis vedeta pe Facebook.

Ieri, vecinii, prietenii şi rudele au încercat să ia legătura cu ea. Însă marea actriţă nu a răspuns. Îngrijoraţi, au cerut ajutorul fiicei ei. Era însă prea târziu. 

Problemele medicale şi lupta artistei cu diabetul erau cunoscute. Însă, până la o concluzie finală a medicilor legişti, cazul va fi anchetat ca fiind moarte suspectă. Procurorii au deschis deja un dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Moartea actriţei Stela Popescu a şocat lumea artistică. Mesajele emoţionante ale colegilor de scenă