Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cele mai importante subiecte ale zilei, 16 decembrie 2019

Ştirile zilei din 16 decembrie 2019: Verdictul judecătorilor în Cazul Colectiv, cazul bunicii din Bacău care şi-a vândut nepoţelul, povestea tristă a unui tânăr găsit înecat într-un lac din Buzău, arestarea cu focuri de armă a fiului lui Sile Cămătaru şi accidentul grav din Teleorman

de Cristian Ionescu

la 16.12.2019 , 20:45

Principalele ştiri ale zilei, publicate de Observator.tv în 16 decembrie 2019 Ştirile zilei din 16 decembrie 2019 - Observator.tv

Bună seara! Dacă nu ați avut timp astăzi să vă puneți la curent cu știrile zilei, vă putem ajuta noi!

Iată, pe scurt, un top 5 al evenimentelor de astăzi, publicate de observator.tv:

Povestea tristă a lui Vasile. Abandonat de părinţi şi de stat, băiatul a sfârșit la 18 ani pe fundul unui lac din Buzău

Articolul continuă după reclamă

Destinul unui copil care ar fi avut toate premisele unei vieţi fericite, dacă nu ar fi fost abandonat, s-a frânt la doar 18 ani. Părăsit de părinţi când era mic şi dat afară din locuința DGASPC pentru că ajunsese la vârsta majoratului, Vasile Burtea a sfârșit pe fundul unui lac din Buzău. Citeşte pe larg povestea lui Vasile Burtea.

O bunică din Bacău şi-a vândut nepoţelul unui cioban, pe o capră şi câţiva bănuţi

Caz revoltător în Bacău, acolo unde un băieţel de 13 ani ar fi fost dat de bunica lui unui cioban din Vaslui, în schimbul unei capre şi a unei sume de bani. Alarma a fost dată chiar de bunica puştiului, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice când a făcut reclamaţia. După ce au audiat-o pe femeie, oamenii legii au aflat că minorul "dispărut" fusese dat chiar de ea unui un cioban din comuna Coroieşti, judeţul Vaslui, pentru a munci. Citeşte tot cazul băieţelului vândut de bunică.

Fiul lui Sile Cămătaru, prins cu focuri de armă în Bucureşti

Fiul lui Sile Cămătaru a fost prins, aseară, de poliţie, după ce au fost trase în aer mai multe focuri de avertisment. Albert Balint era căutat de aproape două luni, după ce ar fi înjunghiat un tânăr, într-un club din Timişoara. Poliţiştii din Capitală au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare, pentru că bărbatul a refuzat să oprească la un control în trafic. Informaţii complete despre arestarea lui Albert Balint.

Microbuz răsturnat în Teleorman, a fost activat planul roșu de intervenție

Accident grav în Teleorman. A fost activat planul roșu de intervenție, după ce un microbuz ce transporta pasageri s-a răsturnat în localitatea Scurtu Mare. Din primele informații, șoferul microbuzului a murit, alte șase persoane fiind rănite. Din informatiile primite la acest moment, în microbuz se aflau 17 persoane, dintre care o persoană a decedat (șoferul microbuzului), iar alte șase au fost rănite, fiind transportate la spital pentru investigații suplimentare. Informaţii complete despre microbuzul răsturnat la Scurtu Mare.

Verdictul judecătorilor în Dosarul Colectiv, în primă instanta: 115 ani de închisoare

Cea mai mare tragedie din România ultimelor decenii, Colectiv, şi-a găsit primii vinovaţi! 115 de ani de închisoare şi 50 de milioane de euro despăgubiri, au dictat magistraţii în primă instanţă. Vezi primele reacții după sentința din dosarul Colectiv.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Cele mai importante subiecte ale zilei, 16 decembrie 2019