Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cele mai importante subiecte ale zilei, 17 decembrie 2019

Bună seara! Dacă nu ați avut timp astăzi să vă puneți la curent cu știrile zilei, vă putem ajuta noi!

de Cristian Ionescu

la 17.12.2019 , 21:04

Principalele ştiri ale zilei, publicate de Observator.tv în 17 decembrie 2019 Ştirile zilei din 17 decembrie 2019 - Observator.tv

Bună seara! Dacă nu ați avut timp astăzi să vă puneți la curent cu știrile zilei, vă putem ajuta noi!

Iată, pe scurt, un top 5 al evenimentelor de astăzi, publicate de observator.tv:

Fiul lui Gheorghe Dincă a bătut în stradă o echipă de jurnalişti (Video)

Articolul continuă după reclamă

Daniel Dincă a bătut în stradă o echipă de jurnalişti, în Bucureşti. Momentul agresiunii a fost surprins de camerele video, iar două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Află mai multe despre Daniel Dincă, fiul lui Gheorghe Dincă.

Pe acelaşi subiect

Un poliţist a găsit ambele minore date dispărute de 2 zile la Hunedoara

Poliţiştii din Hunedoara informează că au fost găsite minorele date în urmărire națională de Ipj Hunedoara. Astfel, în urma activităților desfășurate, agentul principal Mânzatu Laurențiu, din cadrul Poliţiei orașului Berbești, aseară, în jurul orei 21.00, a identificat cele două minore dispărute. Iată unde au fost găsite cele două fete căutate cu disperare de toată lumea.

Vameşii moldoveni au tăiat cu flexul bolidul unei românce (Video)

La postul vamal Leușeni a fost verificat un BMW X6, condus de o româncă în vârstă de 55 de ani, din Iaşi.  Pentru că, în cadrul verificării, câinele specializat al Serviciului Vămii a semnalat imediat probleme, s-a trecut la dezmembrarea autoturismului. Află mai multe despre cazul româncei al cărei bolid a fost tăiat cu flexul.

Şoferul care a murit în accidentul de la Horodnic de Jos avea 240 km/h

Şoferul care a murit în accidentul de la Horodnic de Jos avea 240 km/h. Maşina pe care conducea avea volanul pe dreapta şi acul kilometrajului a rămas oprit la 150 de mile la oră. Citeşte mai multe despre cazul tânărului de 35 de ani.

O româncă l-a aşteptat în stradă două zile pe iubitul american cunoscut pe Facebook, să vină la întâlnire

O româncă de 45 de ani, stabilită în Italia, a petrecut mai mult de 48 de ore în stradă aşteptându-şi iubitul american pe care l-a cunoscut pe internet şi care nu a mai ajuns la locul de întâlnire. Femeia nu a dormit deloc şi s-a hrănit cu cafea şi mici gustări, în aşteptarea iubitului. Citeşte povestea româncei, aici.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Cele mai importante subiecte ale zilei, 17 decembrie 2019