Antena Meniu Search
x

A dispărut un tânăr brăilean, student la Agronomie! Mădălin are 23 de ani şi ultima dată a fost văzut într-un club din Tulcea. "Bibicule, vino acasă!"

Mădălin Ştefăniţă Varga din satul Titcov, comuna Frecaţei, Brăila, este căutat de poliţişti după ce părinţii l-au dat dispărut.

Mădălin Ştefăniţă Varga din satul brăilean Titcov, comuna Frecaţei, student la Facultatea de inginerie și agronomie Brăila în anul I, este căutat de poliţişti după ce părinţii l-au dat dispărut.

Tânărul are 23 de ani, înălțimea între 1.60 și 1.70, ochi căprui, brunet şi aproximativ 50 de kilograme. 

Mădălin Ştefăniţă Varga este un student silitor şi, potrivit apropiaţilor, nu avea probleme cu nimeni, nu obişnuia să se certe sau să aibă vreo altercaţie cu cineva. Ultimă dată a fost văzut sâmbătă seara, la discoteca din Pecineaga, Tulcea.

"Bibicule vino acasa te rog din inima mea Madule ai sa bem o cafea", este apelul deisperat făcut pe Facebook de un apropiat al lui Mădălin.

Mădălin Ştefăniţă Varga a fost elev al Colegiului Economic „Ion Ghica”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » A dispărut un tânăr brăilean, student la Agronomie! Mădălin are 23 de ani şi ultima dată a fost văzut într-un club din Tulcea. "Bibicule, vino acasă!"