Subiecte istorie Simulare bac 2018. Ce subiecte au avut de rezolvat elevii claselor XI și XII
Subiecte istorie Simulare Bac 2018. Simularea probelor scrise la examenul naţional de Bacalaureat 2018 a continuat, miercuri, cu proba obligatorie a profilului.
Subiecte istorie Simulare Bac 2018. Simularea probelor scrise la examenul naţional de Bacalaureat 2018 a continuat, miercuri, cu proba obligatorie a profilului - proba E) c) - pentru elevii claselor a XI-a şi a XII-a.
Elevii clasei a XI-a au susținut, astăzi, proba obligatorie a profilului, matematică sau istorie, în cadrul testelor de Simulare Bacalaureat 2018.
Accesul elevilor în săli a fost permis până la ora 8,30. La ora 9,00 au fost distribuite subiectele la proba de istorie.
Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise a fost de trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.
Subiecte istorie Simulare Bac 2018 clasa XI
Iată ce subiecte au avut de rezolvat elevii clasei a XI-a, filiera teoretică, profilul umanist, în cadrul simulării examenului de Bacalaureat 2018
Subiecte istorie Simulare Bac 2018 clasa XII
Iată ce subiecte au avut de rezolvat elevii clasei a XII-a, filiera teoretică, profilul umanist, în cadrul simulării examenului de Bacalaureat 2018
Joi va avea loc proba la alegere a profilului şi specializării - proba E) d) - exclusiv pentru elevii clasei a XII -a.
Potrivit Ministerului Educaţiei Naţional (MEN), subiectele sunt elaborate de către specialiştii Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE), în mod similar cu modelele publicate pe subiecte.edu.ro, şi sunt proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacităţile elevilor pe temele prevăzute în programa de examen şi parcurse până la această dată.
Evaluarea lucrărilor va fi realizată în baza unor bareme de către doi profesori din unităţile de învăţământ în care elevii susţin simularea. În situaţia în care nu sunt suficienţi profesori de specialitate într-o unitate de învăţământ, există şi posibilitatea de a solicita sprijin din partea profesorilor din alte şcoli.
Rezultatele înregistrate vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situaţii în parte, scopul fiind îmbunătăţirea performanţelor şcolare.
Notele obţinute nu se contestă şi nu se trec în catalog. Totuşi, în situaţiile excepţionale în care sunt elevi care doresc consemnarea notelor în catalog, aceştia vor depune o cerere scrisă în acest sens.
Pe aceeași temă:
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰