Antena Meniu Search
x

Video Simona Draghincescu, după piruetele de la Ziua Naţională: "Am făcut și eu după ureche"

Simona Draghincescu, subprefectul de la Brăila, care a uitat protocolul militar de Ziua Naţională, făcând în schimb câteva piruete fără sens, şi-a cerut scuze pe Facebook, pentru situaţia creată.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 02.12.2020, 21:25

Vezi și

Doamna subprefect a promis că se va pregăti temeinic pentru data viitoare, iar anul viitor o să iasă totul perfect.

Simona Draghincescu, subprefect Brăila: "Asta se întâmplă când  pui civilii să facă, fără exercițiu, ceva specific  militar... după cum se vede, mi-a "ieșit" onorabila piruetă, dar vă promit că unul viitor ceremonia va fi prefectă. La Mulţi Ani, România! PS: cred ca specialistul care mi-a explicat cu 2 minute inainte de ceremonie ce am de facut m-a supraestimat, sunt foarte inteligenta dar nu chiar  atat de inteligentă, încât să pricep asa ceva numai din 2 cuvinte, prima dată in viața mea. Dacă am greșit vă rog să mă iertați, n-o sa se mai întâmple. Promit!"

Subprefectul s-a învârtit fără sens, încercând să mimeze protocolul militar

Simona Drăghincescu, subprefect de Brăila, a fost prezentă la evenimentele dedicate Zilei Naţională a României, prilej cu care a primit onorul şi a salutat drapelul de luptă. Însă, a existat un eveniment neprevăzut.

Subrefectul a salutat de mai multe ori drapelul şi militarii, însă la un moment dat emoţiile probabil că au cuprins-o pe doamna subprefect şi a început să se învârtă fără să respecte protocolul, în direcţia greşită, după ce a executat salutul în faţa militarilor.

Ulterior, doamna subprefect a greşit din nou paşii, învârtindu-se pe loc, salutând drapelul. Ea nu a salutat nici verbal militarii, cu întâmpinarea: "Bună ziua".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Simona Draghincescu, după piruetele de la Ziua Naţională: "Am făcut și eu după ureche"