Antena Meniu Search
x

Video Summer Well s-a încheiat în paşi de dans, pe ritmurile ploii. Petrecăreţii, deja cu gândul la următoarea ediţie: "Aş mai veni de o mie de ori”

Ultima seară de Summer Well s-a încheiat cum nu se putea mai bine, cu muzică şi dans, până în zori de zi. Timp de trei zile şi trei nopţi, zeci de mii de tineri s-au simţit ca în vacanţă la festivalul organizat pe Domeniul Ştirbey. Nici măcar vremea rea nu a stat în calea petrecăreţilor, care deja aşteaptă ediţia următoare.

de Redactia Observator

la 15.08.2022, 08:44

Vezi și

Aşa a arătat ultima noapte a festivalului Summer Well. În ciuda ploii, distracţia a fost mai importantă decât orice.

Participant la festival: “E o atmosferă incredibilă, mă bucur foarte mult că am ajuns în sfârşit la Summer Well. Aş mai veni de 1000 de ori.”

Ca să fie siguri că nimic nu le poate strica seara, mulţi au venit pregătiţi pentru vremea rea

Participant la festival: “Ne-am uitat la meteo. Am venit cu pelerine, avem şi pelerine mai groase. Ne-am făcut temele.”

Pe acelaşi subiect

Şi cum la festival distracţia e la ea acasă, unii tineri au ales să poarte accesorii sau obiecte vestimentare originale, care să îi caracterizeze.

Participant la festival: “E doar o atitudine prin care vreau să explic că viaţa de festival înseamnă puţin să te eliberezi de toate grijile pe care le ai.”

Cea de-a 11-a ediţie a festivalului a fost încheiată cu un concert al celor de la trupa Nothing But Thieves

După concert a urmat un after party, iar tinerii au continuat distracţia până dimineaţa. Organizatorii se pregătesc deja pentru următoarea ediţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Summer Well s-a încheiat în paşi de dans, pe ritmurile ploii. Petrecăreţii, deja cu gândul la următoarea ediţie: "Aş mai veni de o mie de ori”