Antena Meniu Search
x

Video "Sunt o grămadă morţi". Bătrâna care şi-a otrăvit întreaga familie cu mercur şi-ar fi ucis soţul în tinereţe prin aceeaşi metodă

Bărbatul de 48 de ani otrăvit de soacră lansează noi acuzaţii. Spune că soţul femeii de 83 de ani ar fi murit subit în tinereţe şi crede că bătrâna l-ar fi ucis prin aceeaşi metodă. Ieri, poliţiştii au ridicat alte probe ascunse în casa unde locuia familia şi le-au trimis la laborator. 

de Redactia Observator

la 20.12.2023, 09:29

Vezi și

La cinci zile de când ginerele şi-a reclamat soacra la poliţie după o ceartă şi a aflat că pusese mercur în mâncare, agenţii l-au vizitat din nou.  

Cosmina Balint, reporter Observator: O oră au răscolit poliţiştii prin camera femeii. În pat şi sub pernă au găsit mai multe cuţite şi ace, iar din şifonier şi din noptiere au ridicat mai multe flacoane cu o substanţă de culoare argintie, despre care oamenii legii cred că este mercur.

În urma analizelor, medicii au stabilit că fiica, nepotul şi ginerele bătrânei aveau mercur în sânge de mai multe luni. 

Bărbatul otrăvit: Cât am putut să fiu de orb 30 de ani, să am aşa ceva lângă mine? De abia mai stau pe picioare. Nu ştim dacă mai trăim azi sau mâine. 

Pe acelaşi subiect

Femeia şi-ar fi omorât şi soţul

Bărbatul bănuieşte că, în tinereţe, soacra chiar şi-ar fi omorât soţul.  

Bărbatul otrăvit: Cred că mai sunt o grămadă morţi, o grămadă-s nenorociţi. Inclusiv tatăl fetiţei ăsteia (soţia lui - n.r.) a dispărut din viaţă pur şi simplu. Pur şi simplu a lăsat-o la 14 ani singură... că dacă nu eram cumva să stau acolo, că am fost prieten cu frate-su de mic. Şi-a otrăvit pur şi simplu propriul copil. 

Bătrâna ar fi făcut ritualuri satanice pe nepot şi ginere

Spune, totodată, că femeia făcea şi ritualuri satanice.  

Bărbatul otrăvit: Are poze cu mine şi cu fii-miu fix de unde am luat sticluţa asta. Cu mine şi cu fii-miu care suntem cu mercur în noi.

Intoxicaţia cu mercur are efecte adverse grave, de la febră, dificultăţi de respiraţie şi vedere înceţoşată până la moarte.

Femeia de 83 de ani are dosar penal pentru violenţă în familie şi e internată la Spitalul de Psihiatrie Bălăceanca. Dacă se va dovedi că are discernământ poliţiştii vor schimba încadrarea juridică în tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "Sunt o grămadă morţi". Bătrâna care şi-a otrăvit întreaga familie cu mercur şi-ar fi ucis soţul în tinereţe prin aceeaşi metodă