Antena Meniu Search
x

Video Supărat că a fost dat afară, un bărbat din Năvodari a amenințat că se aruncă de pe un stâlp înalt de 20m: "Îmi întreţineam familia, cât de cât"

Un bărbat din Năvodari a pus pe jar aseară autorităţile după ce a urcat pe un stâlp de telecomunicații și a amenințat ore în șir că se aruncă în gol de la peste 20 de metri. Omul era supărat că îşi pierduse locul de muncă şi voia să îşi "renegocieze" angajarea. După aproape 4 ore de discuţii, polițiștii au reușit să-l facă să coboare în siguranţă. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 14.02.2023, 13:50

Vezi și

Bărbatul s-a urcat ieri pe un stâlp din Năvodari şi şi-a strigat nemulţumirile de la 20 de metri înălţime. Omul a recurs la acest gest după ce a fost dat afară de la firma de salubritate unde lucra. 

Bărbat: Nu aveam prea mari responsabilităţi, decât la mătură. Mătură şi atât, dar îmi întreţineam familia mea, cât de cât. 

Imediat la fața locului au ajuns pompierii cu o autoscară și un ofițer negociator. Mai întâi, rudele şi prietenii bărbatului au încercat să-l convingă să coboare de pe stâlp. 

Nașul bărbatului: Măi, finule, te rog eu frumos, dă-te jos de acolo! Am vorbit eu, te angajează înapoi. Am vorbit eu cu directorul. Vino, nu se întâmplă nimic. Te rog eu, dă-te jos! 

Pe acelaşi subiect

Bărbatul nu s-a lăsat convins uşor şi a cerut să vină directorul de la societatea de unde a fost dat afară. Între timp, echipa Observator a reușit să stea de vorbă cu el. 

Bărbatul își voia locul de muncă înapoi

Bărbat: M-au dat afară de la muncă. De atunci, m-au lăsat cu mama mea bolnavă pe cap. Să îmi dea locul de muncă. 

Reporter: Vrei înapoi locul de muncă? 

Bărbat: Da. Să îmi asigure locul de muncă. 

În cele din urmă, bărbatul a acceptat ca oamenii legii să se apropie de el cu autoscara şi să discute. Nu pentru mult timp însă. 

După mai multe discuţii şi promisiuni, bărbatul a fost convins să coboare. 

Oana Manoilă, purtător de cuvânt ISU Dobrogea: După aproximativ patru ore de discuţii, bărbatul în vârstă de 48 de ani a fost convins să coboare de pe releu. 

Nu a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost condus la sediul Poliţiei Năvodari.  Bărbatul a fost amendat cu 1.000 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi a fost internat la psihiatrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Supărat că a fost dat afară, un bărbat din Năvodari a amenințat că se aruncă de pe un stâlp înalt de 20m: "Îmi întreţineam familia, cât de cât"