Antena Meniu Search
x

Singura supravieţuitoare a cumplitului accident de la Jibou a fost transferată la spitalul din Baia Mare

Sanda Ungur, singura supravieţuitoare a cumplitului de accident de la Jibou în urma căruia patru fete au murit pe loc, a fost transferată astăzi la Spitalul Judeţean Baia Mare.

Sanda Ungur, singura supravieţuitoare a cumplitului de accident de la Jibou în urma căruia patru fete au murit pe loc, a fost transferată astăzi la Spitalul Judeţean Baia Mare.

Tânăra din satul Răzoare, judeţul Maramureş, a ajuns iniţial la spitalul din Zalău după teribilul accident de la Jibou.

Potrivit unor surse, fata se afla la volanul autoturismului marca Volkswagen în momentul producerii accidentului.

Ea este singura supravieţuitoare a tragediei, iar potrivit medicilor starea ei de sănătate este bună.

Tânăra a suferit câteva fracturi şi traumatisme minore şi este conştientă.

Sanda a fost singura care a scapat cu viata dupa teribilul accident de la Jibou

Sanda, alături de prietenele ei, Mădălina, Sara, Claudia şi Maria, se întorcea seara trecută de la Cluj, de la festivitatea de absolvire a Universităţii Tehnice din Cluj-Napooca.

La o trecere la nivel cu calea ferată de pe raza localităţii Jibou, tânăra şoferiţă nu s-a asigurat şi pătruns pe calea ferată exact în momentul în care un tren se apropia cu viteză.

Accidentul a fost inevitabil, iar impactul a fost devastator. Trei dintre cele cinci fete au fost aruncate din maşină în urma impactului şi au murit pe loc, iar celelalte două au rămas încarcerate.

Şoferiţa a fost singura care a scăpat cu viaţă, în timp ce prietena ei, aflată pe scaunul din dreapta faţă, a murit din cauza rănilor grave.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Singura supravieţuitoare a cumplitului accident de la Jibou a fost transferată la spitalul din Baia Mare