Antena Meniu Search
x

Video Surori de 5 şi 7 ani, abuzate sexual de vecin. Rudele fetiţelor l-au prins în flagrant

Două surori de 5 şi 7 ani au fost abuzate de un vecin care le ajuta la lecţii şi făcea meditaţii cu ele. Bărbatul, inginer de profesie, a fost prins de rudele copilelor în flagrant. Statisticile arată un adevăr îngrozitor: majoritatea abuzatorilor sunt din cercul apropiat al familiei sau prieteni. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 19.06.2024 , 19:15

"Fata voia să îi arate jucăriile ei, păpuşile ei. El a stat într-un colţ, i-a arătat fetiţei pe telefon ce făceau femeie cu bărbat şi fata nu ştia ce să spună când am întrebat-o", a mărturisit bunica fetelor.

Familia fetelor l-a prins în flagrant

O familie din Ploiești trece printr-o dramă de neimaginat. Un vecin care avea grijă de cele două fiice s-a dovedit un monstru. Individul care medita copilele le pipăia și le arăta filme deocheate, când părinții nu erau atenți. Rudele au intrat peste el în magazia din spatele casei și l-au surprins dezbrăcat în fața fetei de 5 ani.

Vezi și

Mătușa celor două surori este cea care l-a prins pe bărbat în fapt. Aceasta a și sunat la 112, iar rudele l-au reținut pe acesta în curte până la sosirea agenților. "I-a zis fetiţei mele: Hai să facem şi noi aşa. Atunci a apărut sora mea şi l-a luat la bătaie", spune mama fetelor.

Pe acelaşi subiect

Abuzatorul este inginer de profesie

Ancheta polițiștilor a scos la iveală şi alte orori, cu o lună în urmă, individul a abuzat-o şi pe sora fetiţei, în vârstă de 7 ani. Inginer la bază, bărbatul era un apropiat al familiei. Ajuta fetiţele la teme şi venea adesea în vizită. "S-a mai întâmplat la copii. Cu cea mare făcea meditaţii, l-am lăsat singur în cameră", a adăugat mama lor.

Vestea a șocat întreaga comunitate. Aflați la câteva case distanță, părinții agresorului sunt și ei şocaţi. Anchetatorii nu sunt, însă, surprinși. În 2015, procurorii DIICOT l-au acuzat pe bărbat de pornografie infantilă. A fost, însă, condamnat la închisoare cu suspendare și reabilitat. Acum are un nou dosar penal pentru agresiune sexuala şi corupere de minori.

Specialiştii atrag atenţia că, de cele mai multe ori, pericolul pândeşte printre cei apropiaţi. "În proximitate, pedofilul poate cuceri mai ușor copilul. Referindu-ne la persoanele care fac parte din familie, la prietenii familiei respective, la profesorii care se ocupă de copiii familiei respective. Copiii când sunt agresați de către un pedofil își schimbă atitudinea alimentară, își schimbă viața legată de somn, devin mai iritabili, devin mai irascibili, încep să aibă coșmaruri. Ar trebui să remarcăm faptul că copilul intră ori prea bucuros în camera în care este agresorul, ori intră mult prea timorat în camera cu agresorul", explică un psiholog.

Pentru faptele sale, individul riscă peste 9 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Aţi apelat vreodată la ajutorul unui broker, înainte să faceţi un credit?
Observator » Evenimente » Surori de 5 şi 7 ani, abuzate sexual de vecin. Rudele fetiţelor l-au prins în flagrant