Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Surpriza avută de o brașoveancă după ce a scos la poartă o ladă plină cu pere gratis pentru șoferii care stăteau în coloană: "Nu m-am așteptat la așa ceva"

O femeie din Brașov a decis să aline plictiseala șoferilor blocați în trafic pe DN73 și a scos la poartă o ladă plină cu pere din care șoferii se puteau servi oricând, gratis. La final de zi, când s-a dus să strângă lucrurile de la poartă, femeia a avut parte de o adevărată surpriză care, spune ea, a impresionat-o. 

de Redactia Observator

la 15.10.2024 , 16:57

Surpriza avută de o brașoveancă după ce a scos la poartă o ladă plină cu pere gratis pentru șoferii care stăteau în coloană Surpriza avută de o brașoveancă după ce a scos la poartă o ladă plină cu pere gratis pentru șoferii care stăteau în coloană - Facebook / Laura Tampa

În dreptul localității Bran, din cauza lucrărilor de reabilitare a drumului, șoferii trebuie să se încarce cu multă răbdare, asta pentru că au de stat o bună perioadă de timp în coloană. Ca să le facă timpul mai plăcut, o femeie a decis să scoată la poartă o lădiță plină cu pere, cu un panou pe care scria mare "pere gratis". 

Surpriza care a impresionat-o

La final de zi, când femeia a mers să străngă lucrurile din fața porții, a avut parte de o surpriză la care nu se aștepta. 

Articolul continuă după reclamă

"Se reabiliteaza DN73, drumul care trece prin Bran. Ieri după amiază era o coloană de nedescris, stăteau mașinile zeci de minute fără să miște. Ca să le îndulcesc drumeților șederea, am scos o lădiță cu pere, din care i-am invitat să se servească GRATIS. Noi ne-am vazut de treabă prin livadă și spre seară când traficul s-a liniștit, m-am dus să strâng - în lădiță nu mai erau pere, ci bancnote de 1, 5 sau 10 lei, in total 62 de lei, lasați de cei care sau servit și au apreciat gestul. M-a impresionat maxim, pentru că nu m-am așteptat la așa ceva. Suma de bani depășește cu mult valoarea de piață a perelor, dar reflectă valoarea perceptuală a celor care au oprit si au luat cate o pară", a scris femeia pe Facebook.

Oamenii care au lăsat comentarii la postare au lăudat gestul femeii dar și cel al șoferilor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi văzut în magazine produse cu etichete care indică un gramaj mai mic?
Observator » Evenimente » Surpriza avută de o brașoveancă după ce a scos la poartă o ladă plină cu pere gratis pentru șoferii care stăteau în coloană: "Nu m-am așteptat la așa ceva"