Antena Meniu Search
x

"Surpriză" care îngheaţă sângele-n vene: un şarpe de peste 1,5 metri, într-o casă din Mehedinţi

Jandarmii din judeţul Mehedinţi au intervenit în comuna Devesel pentru a îndepărta un şarpe găsit într-un garaj. Reptila a fost dusă într-o zonă cu vegetaţie. De la începutul anului, jandarmii din Mehedinţi au avut 23 de astfel de intervenţii.

de Redactia Observator

la 12.06.2024 , 16:09

”O femeie din comuna Devesel, judeţul Mehedinţi, a solicitat marţi, 11 iunie a.c., sprijinul jandarmilor apelând numărul de urgenţă 112, după ce a relatat faptul că un şarpe se află în garajul acesteia. În scurt timp, jandarmii au ajuns la adresa indicată, observând în garaj, ascuns dupǎ nişte cutii, un şarpe neveninos, în lungime de peste un metru şi jumătate”, a transmis, miercuri, Inspectoratul de Jandarmi Mehedinţi. 

Şarpele a fost eliberat în natură

Reptila a fost ridicatǎ cu dispozitivul din dotarea jandarmilor şi, ulterior, îndepărtată într-o zonă cu vegetaţie. De la începutul anului, jandarmii au intervenit în 23 de situaţii pentru îndepărtarea şerpilor.

Articolul continuă după reclamă

Jandarmii le recomandă cetăţenilor care se confruntă cu situaţii similare să nu se apropie de şerpi, să nu intre în panicǎ şi să solicite sprijinul autorităţilor prin apelul numărului unic de urgenţă 112, în vederea îndepărtării pericolului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Călătoriți cu trenul pe caniculă?
Observator » Evenimente » "Surpriză" care îngheaţă sângele-n vene: un şarpe de peste 1,5 metri, într-o casă din Mehedinţi