Antena Meniu Search
x

Video SURSE: Cine i-a mutilat cu acid pe cei doi tineri din Călăraşi. Una dintre victime a orbit

La o lună de la atacul în stil mafiot din Călăraşi, în urma căruia doi tineri au fost mutilaţi cu acid de baterie, a fost găsit şi principalul suspect. Este un tânăr de 33 de ani din Timiş care ar avea legături cu reţele de prostituţie care acţionează în afara României, potrivit surselor Observator. Nu a acţionat singur - a avut şi doi complici care ar fi fugit din ţară. 

de Redactia Observator

la 04.07.2024 , 19:30

Tânărul din imagini se numeşte Macula Ştefan Lucian, locuieşte în Timiş şi este atacatorul căutat fix de o lună de către poliţiştii din toată ţara. Din acelaşi judeţ sunt şi complicii lui, un bărbat de 41 de ani şi iubita acestuia, o tânără de doar 20 de ani. Toţi trei ar face parte din lumea interlopă şi au pus la cale planul în urma căruia, în seara zilei de 4 iunie, doi tineri au fost stropiţi cu acid de baterie, într-un cartier de la marginea oraşului Călăraşi.  

Filmul atacului barbar

Victimele, de 24 şi 29 de ani, au fost urmărite pe străzile din oraş până au ajuns cu maşina în faţa casei, potrivit surselor Observator. La volan era tânăra, iar în dreapta, iubitul ei. Imediat cum au parcat, Ştefan a deschis portiera şi a aruncat sticla cu acid în interior. Cei doi au fost arşi inclusiv pe faţă.

Vezi și

După atac, individul, care purta cagulă şi mănuşi, a fugit imediat. Nu a lăsat la faţa locului niciun indiciu care să îi ajute pe anchetatori. A luat cu el inclusiv sticla cu substanţa periculoasă. 

Pe acelaşi subiect

Până la urmă, anchetatorii au strâns suficiente date pentru a-i da de urmă. 

Totul ar fi pornit de la o ceartă pe bani

Surse din anchetă spun că la mijloc ar fi o ceartă. Victimele dar şi atacatorul şi complicii acestuia ar fi proxeneţi, care ar avea de împărţit bani sau teritorii. Afacerilor lor s-ar derula în mai multe state europene. Atacatorul este arestat preventiv, iar ceilalţi sunt căutaţi, au părăsit România prin Ungaria. 

Victimele au ajuns atunci la spital ajutate de un trecător. Din cauza arsurilor grave, medicii i-au transferat pe cei doi la Bucureşti. Bărbatul era în stare extrem de gravă, iar medicii nu i-au mai putut salva ochii. 

Răniţii au fost anchetaţi în urmă cu trei ani şi într-un dosar de trafic de droguri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Vă faceţi de obicei o asigurare de călătorie când plecaţi în vacanţe?
Observator » Evenimente » SURSE: Cine i-a mutilat cu acid pe cei doi tineri din Călăraşi. Una dintre victime a orbit