Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video SURSE: Invitații la inaugurarea salonului de înfrumuseţare din Constanța ar fi ştiut exact cu ce sunt jeleurile. Unul din ele a ajuns accidental la copilă

S-a făcut lumină în cazul fetiţei de trei ani din Constanţa, care a ajuns cu supradoză la spital. Copila a mâncat jeleuri cu marijuana. Drogurile au fost aduse la inaugurarea unui salon de înfrumuseţare din oraş de către un român stabilit în America. Individul venise pe litoral încărcat cu marijuana, spun procurorii. L-au arestat exact în momentul în care voia să intre cu drogurile la un mare festival de pe litoral din acest weekend.

de Andreea Filip

la 07.07.2024 , 19:06

El este bărbatul acuzat de procurorii DIICOT că a drogat-o pe fetiţa de trei ani şi a făcut din ea cel mai tânăr pacient internat cu supradoză. Copila a ajuns la spital, mai mult leşinată.

Individul de 55 de ani, cetăţean român cu domiciliul în America, a fost invitat la aceeaşi deschidere de salon cosmetic din Constanţa la care a mers şi copila cu mama ei.

Copilă de 3 ani, drogată cu jeleuri cu marijuana

Vezi și

Bărbatul, spun procurorii, a adus la petrecere mai multe jeleuri cu marijuana. Surse Observator spun că adulţii prezenţi ar fi ştiut exact ce au pe masă şi că astfel de trataţii interzise ar fi la modă pe litoral. Doar că, de data aceasta, un jeleu a ajuns şi în mâinile fetiţei. Mama micuţei, cetăţean olandez, care lucrează ca navigator la o companie din Ţările de Jos, a observat că fetiţa râde necontrolat şi e agitată. A sunat la ambulanţă şi a cerut ajutor. Individul i-a pus viaţa în pericol copilului, spun specialiştii.

Pe acelaşi subiect

Dealerul avea planuri mari pe litoral

Bărbatul nu s-a limitat cu tranzacţiile interzise doar la salonul cosmetic. Era pregătit să împartă droguri şi la un mare festival care are loc în acest weekend pe litoral. Fix când voia să intre la concerte a fost oprit de poliţişti şi percheziţionat. Agenţii i-au găsit drogurile şi i-au pus cătuşe.

Procurorii i-au răscolit şi casa. Au găsit în locuinţă jeleurile cu canabis, dar şi alte recipiente cu droguri.

Despre bărbat, anchetatorii au aflat că a plecat în Statele Unite când era adolescent. Însă nu s-a rupt niciodată de ţara natală. Face des drumul America - România şi este un împătimit al turneelor de poker, după cum recunoştea într-o filmare online.

De data asta, n-a tras cartea câştigătoare în jocul cu legea. E acum arestat pentru 30 de zile pentru trafic de droguri de risc.

Andreea Filip Like

Nu cred în coincidențe, cum nu cred că am ajuns întâmplător în această meserie. Unele lucruri sunt predestinate și, orice ai face, se întâmplă.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » SURSE: Invitații la inaugurarea salonului de înfrumuseţare din Constanța ar fi ştiut exact cu ce sunt jeleurile. Unul din ele a ajuns accidental la copilă