Antena Meniu Search
x

Video SURSE: Şoferul drogat Vlad Pascu, în sevraj în spatele gratiilor. Se plânge că se simte rău şi e agresiv verbal

La 9 zile de la teribilul accident din localitatea 2 Mai, experţii Institutului Național de Medicină Legală "Mina Minovici" au finalizat verificarea probelor de sânge ale şoferului de 19 ani care a provocat tragedia. Potrivit surselor, tânărul consumase un cocktail de şase droguri.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 28.08.2023, 20:03

Vezi și

Inspectorul general al IPJ Constanţa şi-a înaintat demisia. Era un lucru aşteptat de toţi cei care erau implicaţi în toată această anchetă, inclusiv inspectorul general al IPJ Constanţa ar fi avut într-o primă fază demisia scrisă, ulterior s-a ajuns la această situaţie. 

În sevraj în spatele gratiilor

Tânărul avea şase substanțe în corp, printre ele și substanța găsită se polițiști în folia cu 4 pastile din mașina lui. Experții spun că ar fi vorba despre un cocktail tip Spedball, adică 2 droguri care sunt stimulante ale sistemului nervos central și un deprimant care vine cu efect invers. 

Efectele sunt de bulversare, de pierdere a controlului, distorsionări auditive, vizuale. De altfel, Pascu a declarat că a lovit o pasare, apoi o vacă. Sunt stări de dependenţă câte se instalează rapid după administrare. De altfel, surse din ancheta spun că tânărul ar fi în sevraj in spatele gratiilor. Nu mănâncă, nu doarme, se simte rău și este agresiv verbal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » SURSE: Şoferul drogat Vlad Pascu, în sevraj în spatele gratiilor. Se plânge că se simte rău şi e agresiv verbal