Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Alba s-a aruncat în aer încercând să fure aur dintr-o mină părăsită din Apuseni

Bande organizate de hoți au împânzit galeriile miniere părăsite din Apuseni pentru a exploata aurul din interior, scrie presa locală. Aceștia au în dotare adevărate arsenale, de la detectoare de metal și până la material pirotehnic pe care îl folosesc la explozii controlate.

Un tânăr din Alba s-a aruncat în aer căutând aur într-o mină părăsită din Apuseni
Un tânăr din Alba s-a aruncat în aer căutând aur într-o mină părăsită din Apuseni

Bande organizate de hoți au împânzit galeriile miniere părăsite din Apuseni pentru a exploata aurul din interior, scrie presa locală.

Aceștia au în dotare adevărate arsenale, de la detectoare de metal și până la material pirotehnic pe care îl folosesc la explozii controlate.

Un incident groaznic s-a petrecut într-o astfel de mină, când un tânăr a folosit exploziv pentru a găsi aur, detonarea mergând prost, el fiind rănit și ajungând la spital.

Conform poliției, o persoană s-a prezentat vineri la unitatea de primiri urgențe din Abrud și a spus că a fost rănit în urma exploziei unei anvelope.

Polițiștii au făcut verificări și au constatat că cele relatate nu sunt adevărate, întrucât persoana rănită avea pe corp mai multe arsuri și două degete amputate.

Ei au descoperit că tânărul extragea minereu de pe galeriile miniere, în vederea obținerii de aur, și că în timpul ultimei extrageri a fost rănit, cercetările fiind continuate în acest sens.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Alba s-a aruncat în aer încercând să fure aur dintr-o mină părăsită din Apuseni