Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânărul ai cărui dulăi amstaff au sfâşiat un câine, la Broşteni, 200 de plângeri la Poliţie

Tânărul ai cărui dulăi amstaff au desfigurat un câine, la Broşteni, 200 de plângeri la Poliţie. Tânărul s-a ales cu dosar penal, iar aceste plângeri sunt acte oficiale în acest dosar.

de Redactia Observator

la 15.02.2019 , 14:59

Tânărul are dosar penal Tânărul ai cărui dulăi amstaff au sfâşiat un câine, la Broşteni, 200 de plângeri la Poliţie - Facebook

Tânărul ai cărui dulăi amstaff au desfigurat un câine, la Broşteni, 200 de plângeri la Poliţie. Tânărul s-a ales cu dosar penal, iar aceste plângeri sunt acte oficiale în acest dosar.

Proprietarul celor doi dulăi amstaff care au fost filmaţi pe o stradă din Broşteni sfâşiind un ciobănesc fără stăpân a fost audiat de poliţişti ai IPJ Suceava, care au deschis dosar penal pentru infracţiunile de organizare de lupte de câini fără drept, faptă care se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

Ciprian Severin are 23 de ani şi a dat deja declaraţii la Poliţie, dar susţine că e nevinovat şi câinii lui, trecuţi în registrul câinilor periculoşi, au scăpat din curtea casei pe stradă accidental, nu au fost asmuţiţi asupra ciobănescului fără stăpân.

Articolul continuă după reclamă

Conform Obiectiv de Suceava, au fost depuse peste 200 de plângeri, în doar câteva ore, pe numele lui Ciprian Severin. Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu, a declarat pentru sursa citată: "Nu toate plângerile au fost depuse în mod oficial, la Poliție, multe au fost trimise online, dar noi am listat tot și am pus la dosar."

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cainele grav rănit a ajuns în grija celor de la Asociaţia Casa lui Patrocle, din Suceava. Reprezentanţii asociaţiei susţin că stămânul dulăilor amstaff i-a asmuţit asupra câinelui vagabond.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Tânărul ai cărui dulăi amstaff au sfâşiat un câine, la Broşteni, 200 de plângeri la Poliţie