Antena Meniu Search
x

Un tânăr s-a aruncat în faţa metroului, în staţia Izvor din Capitală. Bărbatul a murit

Sinucidere la metrou, în această dimineaţă. Un bărbat de 40 de ani a murit după ce s-a aruncat în faţa metroului, chiar în staţia Izvor a magistralei 1, din Capitală.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.07.2019, 09:00

Sinucidere la metrou, în această dimineaţă. Un bărbat de 40 de ani a murit după ce s-a aruncat în faţa metroului, chiar în staţia Izvor a magistralei 1, din Capitală.

Tânărul a fost găsit mort pe şine.

Circulaţia trenurilor pe magistrala Dristor - Pantelimon se desfăşoara cu dificultate. 

Călătorii spun că este haos magistralele 1 și 3.

Pe acelaşi subiect

"La Eroilor a bagat trenul pe linia spre preciziei. Si din cate am aflat toate trenurile circula pe un singur sens", ne-a scris un cititor.

Altcineva spune că la stația Timpuri Noi, călătorii sunt scoși din trenuri. 

Haos este şi la Nicolae Grigorescu.

"Este dezastru, plin de oameni!".

Ce spune Metrorex

"Astăzi,  25.07.2019, începând cu 7.05, circulația trenurilor de metrou se desfășoară cu dificultate pe Magistrala 1 (Dristor-Pantelimon). Modificările în circulație au fost făcute întrucât o persoană a căzut în calea de rulare în stația de metrou Izvor (în direcția Eroilor), posibilă tentativă de suicid. Circulația trenurilor va fi reorganizată de Metrorex astfel încât evenimentul să afecteze cât mai puțin călătorii. Urmează ca instituțiile abilitate să cerceteze și  să stabilească condițiile în care s-a produs evenimentul".

Tragedia din această dimineaţă vine după ce aseară, O femeie care ar fi vrut să se arunce înaintea trenului în staţia Dimitrie Leonida a fost salvată în ultimul moment. A fost oprită de agenţii de pază după ce a sărit porţile de acces. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un tânăr s-a aruncat în faţa metroului, în staţia Izvor din Capitală. Bărbatul a murit