Antena Meniu Search
x

Haos la metrou, după ce un tânăr s-a sinucis în staţia Izvor: "Este dezastru! Nu am mai văzut aşa ceva" (Video)

Este haos, la această oră, pe Magistralele 1 şi 3, după ce un bărbat de 40 de ani s-a aruncat în faţa metroului, la staţia Izvor. Circulaţia este blocată, oamenii aşteaptă de zeci de minute în staţii.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.07.2019, 09:18

Aglomerație la metrou, circulaţia este blocată pe magistralele 1 şi 3
Haos la metrou, după ce un tânăr s-a sinucis în staţia Izvor - Observator.tv

Este haos, la această oră, pe Magistralele 1 şi 3, după ce un bărbat de 40 de ani s-a aruncat în faţa metroului, la staţia Izvor. Circulaţia este blocată, oamenii aşteaptă de zeci de minute în staţii.

Se circulă cu dificultate, în această dimineață, la metrou. Probleme sunt pe magistralele 1 și 3, după ce un bărbat s-a sinucis la Izvor.

La staţia Gorjului, oamenii nu au încăput în vagoane şi au fost daţi jos, iar între Eroilor şi Piaţa Unirii circulaţia este întreruptă. 

"Niciodată nu am văzut aşa ceva. Ne-au dat jos şi ne-au spus să aşteptăm că vom fi anunţaţi. Asta acum mai mult de un sfert de oră", ne-a scris un cititor.

Pe acelaşi subiect

"La Eroilor au băgat trenul pe linia spre Preciziei. Si din câte am aflat toate trenurile circulă pe un singur sens", spune altcineva.

Circulaţia se desfăşoară cu dificultate şi între Dristor - Pantelimon.

Haos este şi la Nicolae Grigorescu.

"Este dezastru, plin de oameni! Nu sunt în stare să gestioneze o situatie dificilă, să plece acasă toată conducerea Metrorex", ne-a scris un alt cititor furios.

Tragedia din această dimineaţă vine după ce aseară, O femeie care ar fi vrut să se arunce înaintea trenului în staţia Dimitrie Leonida a fost salvată în ultimul moment. A fost oprită de agenţii de pază după ce a sărit porţile de acces. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Haos la metrou, după ce un tânăr s-a sinucis în staţia Izvor: "Este dezastru! Nu am mai văzut aşa ceva" (Video)