Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr a fost bătut de nouă bărbaţi într-un club din Cluj-Napoca: 'Mi-a tăiat tendoanele cu o sticlă' (Video)

Bătaie ca în filme într-un club din Cluj-Napoca, acolo unde un tânăr a fost rupt în bătaie şi lovit cu sticle în cap de nouă bărbaţi. Camerele de supraveghere ale clubului au surprins întregul scandal sângeros.

de Redactia Observator

la 07.06.2018 , 14:54

Un tânăr a fost bătut de nouă bărbaţi într-un club din Cluj-Napoca Un tânăr a fost bătut de nouă bărbaţi într-un club din Cluj-Napoca - Observator

Bătaie ca în filme într-un club din Cluj-Napoca, acolo unde un tânăr a fost rupt în bătaie şi lovit cu sticle în cap de nouă bărbaţi.

Camerele de supraveghere ale clubului au surprins întregul scandal sângeros.

Articolul continuă după reclamă

Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un club din zona Pieţei Mihai Viteazu din Cluj-Napoca.

Victima a fost atacată iniţial de un singur bărbat care s-a năpustit asupra sa cu o ploaie de lovituri.

După ce a fost pus la pământ, tânărul a reuşit să se ridice şi să îi aplice agresorului două lovituri, însă a fost atacat de alţi opt bărbaţi care îl însoţeau pe atacator.

Cei nouă l-au bătut pe tânăr cu pumnii şi cu picioarele şi chiar i-au spart mai multe sticle în cap.

"Unul dintre ei m-a lovit cu o sticlă. M-am apărat și mi-a tăiat tendoanele de la mâna dreaptă. Am ajuns la spital și am fost operat. Am primit 30 de zile de îngrijiri medicale. Mă voi duce la Poliție și voi face plângere penală împotriva celor nouă. M-au atacat la lașii, fără să le fac nimic. Când au văzut că l-am făcut KO pe liderul lor au sărit toți pe mine. Nu mă voi lăsa și le voi face plângere penală", a povestit victima.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Un tânăr a fost bătut de nouă bărbaţi într-un club din Cluj-Napoca: 'Mi-a tăiat tendoanele cu o sticlă' (Video)