Antena Meniu Search
x

Tânăr din Buzău, acuzat de omor calificat după incendiul în care a murit o fată de 21 de ani

Bărbatul bănuit că a ucis o tânără de 21 de ani din Buzău, iar apoi a dat foc apartamentului în care fata locuia, a fost audiat şi reţinut pentru 24 de ore. Tânărul, fostul ei iubit, a recunoscut în faţa procurorilor că a lovit-o. S-a enervat pentru că ea luase legătura cu actuala lui prietenă.

de Redactia Observator

la 24.02.2019, 10:17

Vezi și

Bărbatul bănuit că a ucis o tânără de 21 de ani din Buzău, iar apoi a dat foc apartamentului în care fata locuia, a fost audiat aseară şi reţinut pentru 24 de ore. Tânărul, fostul ei iubit, a recunoscut în faţa procurorilor că a lovit-o. S-a enervat pentru că ea luase legătura cu actuala lui prietenă. Apoi a incendiat locuinţa ca să şteargă urmele. Atenție, informaţii care vă pot afecta emoţional.

Tânărul va fi prezentat astăzi instanţei cu propunerea de arestare preventivă. El este acuzat de omor calificat.

Trupul fetei a fost găsit ieri dimineaţă de pompieri, carbonizat, după ce pompierii au fost chemaţi să intervină la un incendiu puternic, izbucnit într-un bloc din centrul oraşului. 30 de oameni au fost evacuaţi. Fumul gros făcea aerul irespirabil în întreaga clădire.

După ce au stins focul, pompierii au descoperit trupul carbonizat al tinerei de 21 de ani. Fata locuia singură în apartamentul pe care-l primise cadou de la mama ei plecată în Italia, iar acum două nopţi ar fi dat o petrecere.

Fostul său iubit s-a numărat printre invitaţi. Când au rămas singuri, s-au luat la ceartă. Era supărat că fata vorbise cu actuala lui prietenă. Scandalul a degenerat, iar tânărul a luat-o la bătaie.

După crimă, bărbatul ar fi incendiat apartamentul, cel mai probabil, cu benzină. Anchetatorii aşteaptă acum rezultatul necropsiei pentru a afla cauza exactă a morţii fetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tânăr din Buzău, acuzat de omor calificat după incendiul în care a murit o fată de 21 de ani