Antena Meniu Search
x

Tânăr de 20 de ani, mort după ce maşina a căzut de pe dig, în lacul Băbeni din Vâlcea. Şoferiţa de 18 ani a scăpat cu viaţă

Un tânăr de 20 de ani a murit miercuri după-amiază, după ce maşina în care se afla a căzut într-un lac de acumulare de pe râul Olt, în localitatea Ioneşti. Acesta a fost adus la mal în stop cardio-respirator, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

de Redactia Observator

la 20.04.2022, 16:05

Maşina a plonjat în lacul de acumulare Băbeni de pe râul Olt
Maşina a plonjat în lacul de acumulare Băbeni de pe râul Olt - Captură video YouTube

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a murit azi, după ce maşina în care se afla a căzut într-un lac de acumulare de pe râul Olt, în localitatea Ioneşti. Pompierii vâlceni au precizat că bărbatul era pasager în autoturismul care a plonjat în apă, la volanul acestuia aflându-se o tânără de 18 ani care a reuşit să se salveze înainte ca maşina să se scufunde.

Tânăra de 18 ani de la volan a scăpat cu viaţă

"Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitaţi în jurul orei 14.00 pentru salvarea unei persoane după ce un autoturism a căzut în lacul de acumulare Băbeni, de pe râul Olt, în localitatea Ioneşti, sat Marcea. Şoferul a pierdut controlul asupra autoturismului şi a sărit peste dig, plonjând în lac. La scurt timp de la producerea evenimentului, o victimă s-a autoevacuat, cea de-a doua rămânând blocată în maşină. Autoturismul a fost scos din lac de cetăţeni cu ajutorul unei autoplaforme particulare. Victima blocată în maşină se afla în SCR, fiind declarată decedată după efectuarea manevrelor de resuscitare de către echipajul de la Ambulanţa Vâlcea, trimis la faţa locului", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger, potrivit Agerpres.

Poliţiştii cercetează cum s-a petrecut accidentul

Cazul a fost preluat de către poliţişti, care efectuează acum cercetări pentru stabilirea cu exactitate a condiţiilor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tânăr de 20 de ani, mort după ce maşina a căzut de pe dig, în lacul Băbeni din Vâlcea. Şoferiţa de 18 ani a scăpat cu viaţă