Antena Meniu Search
x

Video Tânăr de 22 de ani, prins băut şi fără permis volan: "Îmi pare rău! Am vrut să mă duc doar la magazin". Tzancă Uraganu, tras şi el pe dreapta

A fost noaptea permiselor suspendate şi a dosarelor penale. Atât în Capitală, cât şi în Ilfov, poliţiştii de la rutieră au prins mai mulţi şoferi care consumaseră atât alcool, cât şi substanţe interzise. Pentru cei mai teribilişti nu a fost de ajuns, aşa că au urcat şi fără permis la volan. Printre cei opriţi de agenţi, s-au aflat şi cunoscutul cântăreţ de muzică de petrecere Tzancă Uraganu şi Andrew Tate. În Mehedinţi, au fost verificaţi şi şoferii de transport marfă şi persoane. 

de Redactia Observator

la 25.02.2024, 08:57

Vezi și

Poliţist: Cât aţi consumat?

Şofer: Am fost...am băut.

Bărbatul, depistat în Sectorul 2 al Capitalei, a fost condus de agenţi la sediul INML pentru prelevare de probe biologice, iar pe numele său a fost deschis dosar penal. Şoferii care au fost opriţi spun că acţiunea poliţiştilor este importantă.

Reporter: Ce părere aveţi despre această acţiune a poliţiei?

Şofer: E foarte bine că se face periodic treaba asta. 

Şofer: Am scăpat, sunt curat!

Reporter: Aveai emoţii?

Şofer: Emoţii? Nu, m-am lăsat de droguri de 3 ani jumătate, de băutură, la fel. Sunt ok.

Reporter: Dar te-au prins vreodată băut sau drogat la volan?

Şofer: Mereu am scăpat! 

Tzancă Uraganu, oprit în trafic de poliţie

După ce recent a fost prins conducând cu mult peste limita permisă, cântăreţul de muzică de petrecere Tzancă Uraganu a fost din nou oprit în trafic, însă de această dată, doar pentru un control de rutină. 

Reporter: Ce părere ai despre cei care consumă alcool şi droguri şi se urcă la volan?

Şofer: Ăia merită arestaţi! Aşa ne pot omorî pe drum.

Şi în Ilfov, mai mulţi şoferi au încălcat legea. 

Poliţist: De ce aţi condus maşina fără a avea permis de conducere?

Şofer: Îmi pare rău! Am vrut să mă duc doar la magazin.

Poliţist: De ce nu aţi oprit când Poliţia v-a alertat?

Şofer: Mi-a fost frică, domnule poliţist, când v-am văzut în spatele meu.

Tânărul, în vârstă de 22 de ani, a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor. Aceştia au plecat în urmărire, iar când au reuşit să îl imobilizeze, au avut mai multe surprize. 

Agent: Poliţiştii au constatat faptul că bărbatul respectiv nu deţinea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. De asemenea, la testarea cu aparatele din dotare, au rezultat indicii cu privire la prezenţa în organism a consumului de substanţe psihoactive, precum şi valoarea de 0,33 de mg per l alcool pur în aerul expirat. 

Conducătorul auto a refuzat mai apoi prelevarea probelor biologice.

Razii au fost ieri şi în Mehedinţi. Poliţiştii i-au avut în vizor pe şoferii de transport marfă şi persoane. Şi nu puţini au fost cei care au încălcat regulile. Doi şoferi au fost prinşi fără card tahograf. 

Cătălin Vulcănescu, șef Serviciul Rutier Mehedinți: Dacă până acum, puteam verifica cu câteva zile în urmă, acum putem să verificăm pe o perioadă îndelungată. Acest lucru e foarte important pentru noi. 

Actiunea are ca scop prevenirea încălcării normelor rutiere, privind transporturile rutiere de mărfuri și persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tânăr de 22 de ani, prins băut şi fără permis volan: "Îmi pare rău! Am vrut să mă duc doar la magazin". Tzancă Uraganu, tras şi el pe dreapta