Antena Meniu Search
x

Video Tânăr de 27 de ani, sfârșit tragic pe o şosea din Afumaţi. Băiatul a murit pe loc, după ce a intrat cu maşina într-un TIR, pe contrasens

Tragedie seara trecută în judeţul Ilfov. Un tânăr de 27 de ani a murit pe loc, după ce maşina pe care o conducea s-a lovit frontal cu un TIR. În impactul violent șoferul mașinii a rămas încarcerat, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a îi salva viaţa. Anchetatorii iau în calcul şi ipoteza unei sinucideri. Atenție, urmează informații și imagini care vă pot afecta emoțional.

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 19.02.2024, 08:31

Vezi și

Tragedia s-a petrecut aseară, în jurul orei 21:00. 

Florin-Cătălin Bădiţă, IPJ Ilfov: Inspectoratul de Poliţie Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DN 2, în localitatea Afumaţi, s-a produs un accident rutier, între un autoturism şi un TIR. 

Impact frontal devastator în Afumaţi, un tânăr a murit pe loc

La volanul mașinii era un tânăr de 27 de ani, care potrivit martorilor, circula cu viteză foarte mare. La un moment dat, băiatul a pătruns pe contrasens şi s-a izbit violent de un TIR care circula regulamentar. Impactul frontal a fost atât de puternic încât mașina s-a transformat într-un morman de fiare. Șoferul TIR-ului nu a putut evita impactul violent. 

Pe acelaşi subiect

Eduard Marin, reporter Observator: Pompierii au acţionat cu o echipă de descarcerare şi timp de zeci de minute au încercat să scoată victima din autoturism, iar mai apoi medicii au constatat decesul şoferului.  

Anchetatorii iau în calcul și ipoteza unei sinucideri

Din fericire, în mașină, nu mai existau și alti pasageri, iar șoferul TIR-ului nu a fost rănit. Anchetatorii iau acum în calcul și ipoteza unei sinucideri pentru că pe șosea nu existau urme de frânare. Trupul neînsuflețit al victimei a fost ridicat de medicii legiști și dus la sediul INML pentru expertiză.   

Eduard Marin, reporter Observator: Timp de mai bine de două ore, circulaţia rutieră a fost restricţionată pe sensul de mers spre Bucureşti, până la terminarea măsurătorilor de către poliţişti.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a întâmplat totul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tânăr de 27 de ani, sfârșit tragic pe o şosea din Afumaţi. Băiatul a murit pe loc, după ce a intrat cu maşina într-un TIR, pe contrasens